Siz benim açtığım konulara takmissiniz hocam belli ki ne diyeyim Sonradan eklemedim ayrıca ilk baştan beri recovery olarak duruyordu konuda ama siz göremiyorsanız benim problemim değil.onununcuköy, Sonradan ekledi, çok şükür gözüm görüyor ama diğer konulara da bakarsanız hep aynı şekilde açılmış konular....
Dediğim gibi hocam siz benim konularıma takmissiniz usulüne uygun şekilde açıyorum konuları bir sıkıntı görmüyorsa moderatörler ya da adminler demek ki sorun yok bir tek sizin gözünüze batıyor herhaldeGODfloky, Diğer konularını da bir elden gecir istersen
Hocam herkesin kullandığı recovery bellidir zaten foruma girip cihazın konusuna gelen herkes recovery yüklemesini biliyor ve en azından forumun %85'inin cihazında recovery mevcut diye ben konularıma recovery eklemiyorum sadece özel recovery gerektiren bir rom olursa belirtiyorum zaten, her konum eleştiriye açık yeni üye değilim evet ama ben bu şekilde basit anlatım ile açıp geçiyorum detaylı anlatım yapmam gereken bir şey olursa eğer yaparımGODfloky, Bir dahakine alıntı yaparım ilk mesajı ama diğer da da belli zaten,hep eksik, yarım, yeni üye değilsiniz ,böyle şiir gibi konu açmanız lazım ama açtıklarıniz yetersiz,eksik vs umarım düzelirsiniz , eleştiriye açık olun....
Octavi os için de geldi hocam onu da deneyebilirsinizBu romun altına yabancılar çok fazla bug bildirimi yapmışlardı. Sonra pixel experience 12 çıktı onu yükledim. Rom çok güzel ama micam yok.
Bu romda micam varmış bide bunu deneyeyim
Ya bunda da miuicam yokmuş boşuna yükledik iyi miOctavi os için de geldi hocam onu da deneyebilirsiniz
Hocam hangi konu olduğunu hatırlamıyorum ancak bir mesajınız vardı.. Elimde 2 cihaz var birinde arrow 11 diğerinde pixel os 12 yüklü, ikisi de aynı performansı veriyor demiştiniz. Yanlışım varsa affola şimdiden..Ya bunda da miuicam yokmuş boşuna yükledik iyi mi
Galiba hiçbirinde yok
Aynı son gelen hotfix yazan pixelos sürümü yüklü daha güncelleme gelmedi. Şimdi iki cihazda da yüklü gayet memnunuz. Arrow 12 çıkmış stabil olursa ona geçerizHocam hangi konu olduğunu hatırlamıyorum ancak bir mesajınız vardı.. Elimde 2 cihaz var birinde arrow 11 diğerinde pixel os 12 yüklü, ikisi de aynı performansı veriyor demiştiniz. Yanlışım varsa affola şimdiden..
Eğer doğru hatırlıyorsam o pixel os sürümü neydi ve hâlâ kullanıyor musunuz?