- Adım
- Ümit
- Cihazım
- Redmi Note 2
- Konular
- 6
Merhaba
Pixel Os'un son sürümü olan 15'i flaşladım telefona,
Resmi sayfasında kurulum talimatları olarak şunları yazıyor;
Sonra Pixel OS'u flaşlayıp reboot yaptığınızda Pixel başlıyor normal olarak..
Burda sormak istediğim neden MIUI 14'ü yüklememizi istiyor ve yarım kalıp Pixel OS ile devam ettiğimizde bir sorun olup olmayacağı...
Birde Pixel Os ilk kurulumda ekran dokunmatiğinin alt kısmı çok zor çalışıyor ama kurulum bittiğinde normale dönüyor sebebi ne olabilir?
Pixel Os'un son sürümü olan 15'i flaşladım telefona,
Resmi sayfasında kurulum talimatları olarak şunları yazıyor;
Temiz flaş (farklı bir ROM'dan geliyor):
Temiz flaş, verileri biçimlendirmeyi içerir; bu da cihazınızın dahili depolama alanında depolanan verilerin kaybedileceği anlamına gelir; SD karttaki veriler etkilenmemelidir. Herhangi bir veri kaybından sorumlu tutulamam.- ROM ve kurtarma dosyalarını bilgisayarınıza indirin
- Cihazı önyükleyiciye yeniden başlatın (Hızlı Önyükleme Modu)
- fastboot flash recovery <path/to/recovery.img>Terminalde çalıştırarak kurtarmayı flaşlayın
- Sesi açma + güç düğmesini basılı tutarak kurtarma moduna yeniden başlatın
- Gelişmiş > ADB Yan Yüklemeyi Etkinleştir'e gidin
- Bölgeniz için en son MIUI 14 yazılımını ADB yan yüklemesi aracılığıyla çalıştırınadb sideload <path/to/firmware.zip>
- adb sideload <path/to/rom.zip>Terminalde çalıştırarak ROM'u ADB yan yüklemesi aracılığıyla flaş edin
- Ana menüye gidin > Sil > Verileri Biçimlendir > "Evet" yazın ve onaylayın
- Yeniden başlatın ve işte!
Sonra Pixel OS'u flaşlayıp reboot yaptığınızda Pixel başlıyor normal olarak..
Burda sormak istediğim neden MIUI 14'ü yüklememizi istiyor ve yarım kalıp Pixel OS ile devam ettiğimizde bir sorun olup olmayacağı...
Birde Pixel Os ilk kurulumda ekran dokunmatiğinin alt kısmı çok zor çalışıyor ama kurulum bittiğinde normale dönüyor sebebi ne olabilir?