Ü
Üye silindi 143461
Guest
Pixel Experience Yükledim Fakat GApps yok, yüklenmiyor durdurma hatası veriyor romu da silemiyorum. İlk kez rom yükledim biraz karıştı her şey 
Tekrar recovery bir rom indirerek kurulum yapabilirsinizPixel Experience Yükledim Fakat GApps yok, yüklenmiyor durdurma hatası veriyor romu da silemiyorum. İlk kez rom yükledim biraz karıştı her şey![]()
Stok romları bulamadım recovery olarak, pixeli de sevdim ama gapps'ı halledemedim, rom sayfasında gapps olduğu yazıyordu.Tekrar recovery bir rom indirerek kurulum yapabilirsiniz
O zaman ayrıca GApps paketi indirip kurmanız gerekiyor olabilirStok romları bulamadım recovery olarak, pixeli de sevdim ama gapps'ı halledemedim, rom sayfasında gapps olduğu yazıyordu.
google play de mi yok ?Stok romları bulamadım recovery olarak, pixeli de sevdim ama gapps'ı halledemedim, rom sayfasında gapps olduğu yazıyordu.
Kral bende indiricem ama link yok ve nasıl kurulur bı yardım etsenO zaman ayrıca GApps paketi indirip kurmanız gerekiyor olabilir
Aosp roma alerjim var hocam tavsiye etmemKral bende indiricem ama link yok ve nasıl kurulur bı yardım etsen
Sen bı yardım et hocam indirdim flashladim finish yazdı reboot yaptım sanki hiç flashlanmamis gibi recovery format attığım gibi bosAosp roma alerjim var hocam tavsiye etmemmiui kullanan birisi ben gibi 2 saat anca dayanabiliyorsa karar sizin