Soru Pixel experience root ve log

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
Merhaba pixel experience 10.0 romu kullanıyorum.
Cihazım redmi 5 plus ve AOD ile ilgili bir bug var ve geliştiriciye reportlamak için logoları atmam lazım. Ve system loglarını kullanmak için root istiyor uygulama hangi rootu atmalıyım. En son magisk 19.3 ü flasladığımda telefon sürekli yeniden açılmıştı sonra magisk uninstaller ile kaldırdım ve düzeldi. Hangi rootu atmalıyım öneriniz varsa sevinirim.
Telefon redmi 5 plus android 10 pixel experience rom.
Ya da bildiğiniz daha kolay bir log alma yöntemi varsa onu da yazabilirsiniz.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
Estağfurullah hocam, insan yorgun oluyor akşam saatlerinde bazen böyle kusurlarımız olabiliyor. Sorun için ise pek bir fikrim yok, bir sonraki güncellemeyi kurunca belki düzelir sorununuz. Xda deki konuya bu hatayı yazın isterseniz.
Hocam şimdi yanıt geldi Xda'dan önce dalvik ve cache'i yapıp deneyin dedi olmazsa temiz kurulum önerdi maalesef dalvik ve cache bu sorunu düzeltemedi büyük ihtimalle yedek alıp temiz kurulum yapacağım. İlginiz için sağolun iyi akşamlar.

Oyla:

Dszr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Hocam şimdi yanıt geldi Xda'dan önce dalvik ve cache'i yapıp deneyin dedi olmazsa temiz kurulum önerdi maalesef dalvik ve cache bu sorunu düzeltemedi büyük ihtimalle yedek alıp temiz kurulum yapacağım. İlginiz için sağolun iyi akşamlar.

İyi akşamlar, kolay gelsin:)

Oyla:
Üst Alt