Yardım pixel experience mesaj uygulaması

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
pixel experience oreo
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar herkese slm lar cihazımda pixel experience oreo rom kurulu genel olarak romdan memnunum fakat bi sorunum var mesajlar uygulaması açılmıyor çöküyor ilk kurduğumda sorun olmuyor normal çalışıyor fakat biraz zaman geçince böyle oluyor adaway reklam engelleme programı kurulu acaba bununla bi alakası olabilir mi yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
şuan bunu kullanıyorum mi 5 de sorunsuz çalışıyor. :S pixel exprience 8.1 isterseniz verdiğim linktekini tekrar deneyiniz çünkü bir çok varyantı var 12 kadar.
tamam hocam tşk ederim indirip deneyeceğim buarada sizde 8.1 kullanıyor ve bildirim sorunu yaşamıyorsunuz yani demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hay allah razı olsun bu çalıştı ben bunun bi alt versiyonunu indirmiştim çalışmayınca buda çalışmaz diye denemeye gerek duymamıştım çok makbule geçti hocam sağolasın ama bide şu bildirim sorununu çözebilseydim iyi olcaktı genel olarak romdan memnunum bu yüzden değiştirmekte istemiyorum

Son düzenleme:
Oyla:

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
sorun yaşamıyorum şuan. Mesajlar konusunda çok sorun yaşıyordum bu apk ile çözdüm.

bildirimleri kapatmis olabilirsiniz bence bir bildirimleri ve arkaplanda calismayi filan kontrol edin. bildirimler konusunda ben suan sorun yasamiyorum acikcasi.

Son düzenleme:
Oyla:

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
sorun yaşamıyorum şuan. Mesajlar konusunda çok sorun yaşıyordum bu apk ile çözdüm.

bildirimleri kapatmis olabilirsiniz bence bir bildirimleri ve arkaplanda calismayi filan kontrol edin. bildirimler konusunda ben suan sorun yasamiyorum acikcasi.
evet arka planda kendiliğinden herşey kısıtlanmış açtım şuan sorun yok gibi hocam tşkler.

Oyla:
Üst Alt