Yardım pixel experience mesaj uygulaması

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
pixel experience oreo
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar herkese slm lar cihazımda pixel experience oreo rom kurulu genel olarak romdan memnunum fakat bi sorunum var mesajlar uygulaması açılmıyor çöküyor ilk kurduğumda sorun olmuyor normal çalışıyor fakat biraz zaman geçince böyle oluyor adaway reklam engelleme programı kurulu acaba bununla bi alakası olabilir mi yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

yakup1349

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note 10 lite
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
45
o sorun bendede vardı mesajlar uygulamasındaki güncellemeyi kaldırınca yada verileri tamamen temizledim kendi haline geldi

Oyla:

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o sorun bendede vardı mesajlar uygulamasındaki güncellemeyi kaldırınca yada verileri tamamen temizledim kendi haline geldi
çözümünü bulabildinmi peki dostum diğer romlarda sorun yok ama nedense bu romda oluyor anlamsızca

Oyla:

yakup1349

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note 10 lite
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
45
çözümünü bulabildinmi peki dostum diğer romlarda sorun yok ama nedense bu romda oluyor anlamsızca
mesazlar uygulamasını güncellemeyerek yada mesajlar uygulamasını root yönetici ile kaldırıp apk sını kurarak sorunu aşabilirsiniz benim çözüm yolum buydu

Oyla:

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
mesazlar uygulamasını güncellemeyerek yada mesajlar uygulamasını root yönetici ile kaldırıp apk sını kurarak sorunu aşabilirsiniz benim çözüm yolum buydu
Uygulamayı kaldırıp apk olarak kurdum ama yine aynısını yapıyor güncellemezsemde güncel bi uygulama kullanamıycam doğal olarak ben bu konularda biraz hassasımdır sırf bu yüzden başka roma geçeceğim

Oyla:

yakup1349

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi Note 10 lite
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
45
Uygulamayı kaldırıp apk olarak kurdum ama yine aynısını yapıyor güncellemezsemde güncel bi uygulama kullanamıycam doğal olarak ben bu konularda biraz hassasımdır sırf bu yüzden başka roma geçeceğim
Karar sizin benim verebileceğim tek tavsiye bunlardır

Oyla:

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Karar sizin benim verebileceğim tek tavsiye bunlardır
tşk ederim hocam başka bi mesaj uygulaması kurdum fakat romda bu seferde whatsapp dan falan bildirim sorunu yaşıyorum ayarlardan bildirimlerin açık ve pil tasarufun kapalı olmasına rağmen sizde de böyle bi sorun olmuşmuydu

Oyla:

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
buradaki apk indirip kurun. Öncesinde mesaj uygulamasını siliniz. Ben bu şekilde çıkan son güncellemenin android +8 ve üstü destekli olanı indirip kuruyorum sorun olmuyor. Eğer çözüm olmazsa bende apk kayıtı olması lazım özelden atarım size

Oyla:

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
buradaki apk indirip kurun. Öncesinde mesaj uygulamasını siliniz. Ben bu şekilde çıkan son güncellemenin android +8 ve üstü destekli olanı indirip kuruyorum sorun olmuyor. Eğer çözüm olmazsa bende apk kayıtı olması lazım özelden atarım size
hocam bunu denemiştim googldan apksını bulup indirdim yine aynısı olmuştu farklı bi mesaj uygulaması kurdum neyse deyip ama bu seferde romda bildirimler gelmiyor

Oyla:

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
şuan bunu kullanıyorum mi 5 de sorunsuz çalışıyor. :S pixel exprience 8.1 isterseniz verdiğim linktekini tekrar deneyiniz çünkü bir çok varyantı var 12 kadar.

Oyla:
Üst Alt