Mi 9T'de çöp gördüğüm en kötü AOSP rom.Bir bu birde paranoid android romunu merak ediyorum quartz5 çıkınca denemeyi düşünüyorum bakalım
Evet. Resmen şarj düşmanı MIUI'dan beter şarjı. Parmak izi filan leş ötesi.Paranoid mu kötü sizde
En güncel sürüm mü hocam ?Telefonum RN8.Hemen hemen 2 aydan beri evolution x romunu kullanıyorum.Efsane hızlı size öyle söyliyim,pil kısmına gelirsek mükemmel süreler alıyorum.Wifi ile sadece sosyal medya kullanrak 15 saate yakın süre alıyorum ama oyun,sosyal medya, YouTube vs kullanırsam yaklaşık 12 saati buluyor.Sadece mobil veride ise sosyal medya kullanarak 12 saati yakalıyorum hatta geçebiliyorum ama mobil veriyi karışık bir şekilde (oyun,sosyal medya, YouTube vs) kullanırsam 10 saati geçiyor
ben cr droid ve pixel romda test ettim ekrana 5 dakika boyunca baktım aod açık iken 2 dk veya 1 dakikada bir ufaktan yer değiştiriyor evox ta denemedim ama ayarlarda normal ekran açıkken bile yanma koruması ayarları var 5 dk'da bir pikselleri oynatıyor. sanırsam aod'da oynatıyordur 5 dakika bakmak lazım pixeller kayıyormu diye (zaten herşey bu romda google pixel telden alındığı için %99 oynatıyordur pixelleri)Evolution x romda Always on display nasıl hocam yer değiştiriyormu saat amoled yanığı yaparmi
En güncel sürümü kullandım herşeyi yapmama rağmen bildirim sesi gelmiyor birde telefonda gereksiz yere ısınmalar oluyor.Benim aldığım süreleri aşağıdaki linkteki sürümü kullanarak aldımEn güncel sürüm mü hocam ?