Soru Pixel Experience kullanan var mı?

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Official olarak tek düzgün rom sanırım bizim telefona. Kullanan yorum yapabilir mi?

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Telefonum RN8.Hemen hemen 2 aydan beri evolution x romunu kullanıyorum.Efsane hızlı size öyle söyliyim,pil kısmına gelirsek mükemmel süreler alıyorum.Wifi ile sadece sosyal medya kullanrak 15 saate yakın süre alıyorum ama oyun,sosyal medya, YouTube vs kullanırsam yaklaşık 12 saati buluyor.Sadece mobil veride ise sosyal medya kullanarak 12 saati yakalıyorum hatta geçebiliyorum ama mobil veriyi karışık bir şekilde (oyun,sosyal medya, YouTube vs) kullanırsam 10 saati geçiyor

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Mi 9 SE için bir sürü rom çıkmış sevindim. :)

Bir bu birde paranoid android romunu merak ediyorum quartz5 çıkınca denemeyi düşünüyorum bakalım
Mi 9T'de çöp gördüğüm en kötü AOSP rom.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Telefonum RN8.Hemen hemen 2 aydan beri evolution x romunu kullanıyorum.Efsane hızlı size öyle söyliyim,pil kısmına gelirsek mükemmel süreler alıyorum.Wifi ile sadece sosyal medya kullanrak 15 saate yakın süre alıyorum ama oyun,sosyal medya, YouTube vs kullanırsam yaklaşık 12 saati buluyor.Sadece mobil veride ise sosyal medya kullanarak 12 saati yakalıyorum hatta geçebiliyorum ama mobil veriyi karışık bir şekilde (oyun,sosyal medya, YouTube vs) kullanırsam 10 saati geçiyor
En güncel sürüm mü hocam ?

Oyla:

kullanici32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Galaxy S10e
Meslek
serbest
Konular
17
Evolution x romda Always on display nasıl hocam yer değiştiriyormu saat amoled yanığı yaparmi
ben cr droid ve pixel romda test ettim ekrana 5 dakika boyunca baktım aod açık iken 2 dk veya 1 dakikada bir ufaktan yer değiştiriyor evox ta denemedim ama ayarlarda normal ekran açıkken bile yanma koruması ayarları var 5 dk'da bir pikselleri oynatıyor. sanırsam aod'da oynatıyordur 5 dakika bakmak lazım pixeller kayıyormu diye (zaten herşey bu romda google pixel telden alındığı için %99 oynatıyordur pixelleri)

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
En güncel sürüm mü hocam ?
En güncel sürümü kullandım herşeyi yapmama rağmen bildirim sesi gelmiyor birde telefonda gereksiz yere ısınmalar oluyor.Benim aldığım süreleri aşağıdaki linkteki sürümü kullanarak aldım

Oyla:
Üst Alt