Yardım pixel experience boot sorunu

ulasecgin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
mi5s plus
Konular
27
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
pixel experience
Telefon Modeli
Mi 5s plus
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar pixel experience romunun mi5s plus için olanını kurdum fakat google simgesi olsan boot ekranında takılı kalıyor nedenini bilen var mı?

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Aynı sorun bende de var mi5s sorunu çözen varmı 8.0 sorunsuz kurdum üstüne 9 pie kurdum Google de takılı kalıyor malesef

Oyla:

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Bu sorunun çözümü aosp expirence romunu kurun ve acin sonra twrp moduna alın wipeliri yapın en son versiyon firware kurun sonra piksel romu kurun ben bu şekilde bu sorunu çözdüm sonuc başarılı çok ugrasmistim sizin gibi bir deneyin dediğimi sonucu bana bildirin

Oyla:

ulasecgin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
mi5s plus
Konular
27
Bu sorunun çözümü aosp expirence romunu kurun ve acin sonra twrp moduna alın wipeliri yapın en son versiyon firware kurun sonra piksel romu kurun ben bu şekilde bu sorunu çözdüm sonuc başarılı çok ugrasmistim sizin gibi bir deneyin dediğimi sonucu bana bildirin
bunuda denedim fakat yine olmadı bende farklı bir rom yükledim yapıncak bir şey yok artık cevabınız için teşekkürler.

Oyla:

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Valla arkadaşlar benimde mi 5 s plus defalarca urasmistim sonuca birtek yukarıdaki yazım gibi yapınca vardım siberia romunu kurun daha fazla özelleştirme var piksel güzelde sade tercih edenler icin

Oyla:

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
Pixel romlarda bu sıkıntı var.Şifreleme ile ilgili aşağıda vereceğim dosyayı romu flasladıktan sonra teli açmadan flaslayın açılacaktır

Oyla:

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Pixel romlarda bu sıkıntı var.Şifreleme ile ilgili aşağıda vereceğim dosyayı romu flasladıktan sonra teli açmadan flaslayın açılacaktır

Tşk ederim ilk fırsatta deneyeceğim şu an revolution os rom kullanıyorum çok memnunum sıfır sıkıntı kullanmak isteyenlere tavsiye ederim

Oyla:

ego_1981

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ergün
Cihazım
Xiaomi 5s plus
Konular
1
Merha

Merhaba kurulum söylediğiniz şekilde yaptım bir kaç tekrar sonrası kurulum bitti herşeyi yükledim ana sayfa düzeni vs sonra twpr üzerinden yedek aldım cihazı yeniden başlattım tekrar google (G) beyaz ekranda yükleme yapıyor pozisyonda kaldı ne kadar üzerine tekrar yükleme yapsamda yedekten geri yüklesemde tekrar çalışmadı... Geceden beri uğraşlarım sonrası gına gelince orjinal eu roma döndüm sinir olmuş şekilde!!

Oyla:

ulasecgin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
mi5s plus
Konular
27
Merha

Merhaba kurulum söylediğiniz şekilde yaptım bir kaç tekrar sonrası kurulum bitti herşeyi yükledim ana sayfa düzeni vs sonra twpr üzerinden yedek aldım cihazı yeniden başlattım tekrar google (G) beyaz ekranda yükleme yapıyor pozisyonda kaldı ne kadar üzerine tekrar yükleme yapsamda yedekten geri yüklesemde tekrar çalışmadı... Geceden beri uğraşlarım sonrası gına gelince orjinal eu roma döndüm sinir olmuş şekilde!!
Rom'u kurduktan sonra sistemi yeniden başlat diyin daha sonra twrp kurulsun mu diye iki şık geliyor onların işaretini kaldırıp yeniden baslatin. Ben böyle çözdüm sorunu

Oyla:

ego_1981

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ergün
Cihazım
Xiaomi 5s plus
Konular
1
Rom'u kurduktan sonra sistemi yeniden başlat diyin daha sonra twrp kurulsun mu diye iki şık geliyor onların işaretini kaldırıp yeniden baslatin. Ben böyle çözdüm sorunu

Benimde bir kaç kere gözüme battı fakat denememiştim, teşekkürler

Oyla:

unalazad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ünal arslan
Cihazım
mi5s
Konular
0
teşekkürler hocam sizin yöntemi deneyince oldu mi 5s de
çok teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt