Rom Pixel experience android 10 hatasız

fvzcpr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fvz
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Wifi sinyal kesilmesi tek bende var sanırım ?? Günde bir kaç defa oluyor. Geliştiriciye yazabilir misiniz durumu can.cil Palulu

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200404-160521_Pixel_Launcher~2.png
    Screenshot_20200404-160521_Pixel_Launcher~2.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 25

Raistlin53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
Poco F5
Konular
10
Wifi sorunu hiç yaşamadım büyük dosyalar vb indirimi aktarımı yaparken.

fvzcpr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fvz
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Wifi sorunu hiç yaşamadım büyük dosyalar vb indirimi aktarımı yaparken.
Genel olarak kesilmiyor bir iki defa oluyor. Harici çok iyi bir rom. Ama anlamadım neden yapıyor böyle. Pb recovery var . Temiz kurulum yaptım. Hariçten yüklediğim uygulamaların wifi kontrollerini kapadım . Hâlâ devam ediyor . Bir çözüm bulurum inş.

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Wifi sinyal kesilmesi tek bende var sanırım ?? Günde bir kaç defa oluyor. Geliştiriciye yazabilir misiniz durumu can.cil Palulu
Xda da biri daha yazmış sanırım. Banada evoX te oldu bir defa. Bu durum daha çok modem ya da kullandığınız internetle alakalı bir şey olabilir. Son zamanlarda global internet trafiği çok yoğun olduğundan modem ip adreslerini bazen anlık alamıyor. Eğer telefonla ilgili bir şeysede zaten geliştiriciye söylendi.

fvzcpr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fvz
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Xda da biri daha yazmış sanırım. Banada evoX te oldu bir defa. Bu durum daha çok modem ya da kullandığınız internetle alakalı bir şey olabilir. Son zamanlarda global internet trafiği çok yoğun olduğundan modem ip adreslerini bazen anlık alamıyor. Eğer telefonla ilgili bir şeysede zaten geliştiriciye söylendi.
Sağ olun hocam. Xda da konuya yazan benim. Ama Çeviri ingilizce ile pek bir şey anlatmayacağım için sadece durumu bildirdim. Wifi sinyali kesilince modeme bakıyorum internet var. Diğer bağlı olan telefon tablet ve bilgisayara bakıyorum onlarda kesinti olmuyor. Ev içinde sadece benim telefonda oluyor.

Dirsehan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dirsehantr
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
10
rom hızlı şarj destekliyor mu ? en son pixel kurduğumda neredeyse sürekli 3amper ile şarj ediyordu dakikada %3-4 doluyordu şarjdan çektiğimde de aynı şekilde boşalıyordu (Kernel kurmadım). Miui'ya geri dönünce düzeldi.

fvzcpr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fvz
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
rom hızlı şarj destekliyor mu ? en son pixel kurduğumda neredeyse sürekli 3amper ile şarj ediyordu dakikada %3-4 doluyordu şarjdan çektiğimde de aynı şekilde boşalıyordu (Kernel kurmadım). Miui'ya geri dönünce düzeldi.
Destekliyor . Batarya kullanımı da çok iyi .

Dirsehan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dirsehantr
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
10

skaterdodo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
dodo
Konular
11
Merhaba herkese twrp 3.3.0 versiyonu var direk plus son versiyonu atsam flashlayabilirmiyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burda her şey ayrıntılı var hocam. Ben de anlatsam aynı şeyleri söyleyeceğim zaten.
merhaba twrp 3.3.0 versiyon var direk atsam twrpden flashlayabilirmiyim yoksa pb kurmak mı gerekli?

fvzcpr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fvz
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Merhaba herkese twrp 3.3.0 versiyonu var direk plus son versiyonu atsam flashlayabilirmiyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba twrp 3.3.0 versiyon var direk atsam twrpden flashlayabilirmiyim yoksa pb kurmak mı gerekli?
Pb kurman daha güvenli . Twrp gidebilir.

Üst Alt