Yardım Pixel Experience android 10 google logosunda takıldı

fahrinalbant

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel Experience Android Q
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Evet arkadaşlar firmware flashladım romu da flashladım ancak google logosundan daha ileri gitmiyor bir çözümünü bilen var mı?

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Oyla:

sanane88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gsgsdf
Cihazım
sfdsfdsf
Konular
7
Evet hocam hep orjinal kullandım cihazı 2 senedir ilk defa bugün boot kilidini açıp rom yükledim. Home tuşu ve sağındaki geri tuşu ve solundaki geçmiş uygulamalar tuşu çalışmıyor şu an. Romla alakalı bir sorun mu acaba? Ama onlarca kişi indirmiş sorun olsa şikayet ederdi biri sanırım.

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Evet hocam hep orjinal kullandım cihazı 2 senedir ilk defa bugün boot kilidini açıp rom yükledim. Home tuşu ve sağındaki geri tuşu ve solundaki geçmiş uygulamalar tuşu çalışmıyor şu an. Romla alakalı bir sorun mu acaba? Ama onlarca kişi indirmiş sorun olsa şikayet ederdi biri sanırım.
Benim kullandığım cihazlar tuşsuz olduğu için bir şey diyemiyorum hocam, dün ben pixel yükledim bizim cihazlarda tam ekran olarak açılıyor gezinme tuşu yok

Oyla:

yYusufcan1643

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Not 7
Konular
0
Rom kurulumu öncesi format data yapın. Verileriniz silinecek, önemli dosyanız varsa PC ye yedek alın. Note 8 perde format data yapmadan MIUI - Aosp geçişleri yapılamıyor.
çok sağolun hocam sayenizde bende yapabildim. Bu arada pixel experience romu gerçekten çok güzel bir rommuş herkese öneririm.

Oyla:
Üst Alt