Yardım pixel experience 13 kurdum modem kurmak için recovery e giremiyorum

Kantay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi8se
Konular
5
arkadaşlar zar zor adb yoluyla rom u yükledim sonra yeniden başlattım şebeke olmayınca modem dosyası yükleme istiyorum ama recovery bi türlü giremiyorum.. ne yapmam lazım telefonumu kullanamıyorum

yardım edebilir msiniz

şu rom yüklü ama hattım kapalı durumda

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
Fastboot modunda yüklemeyi denediniz mi

24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Kantay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi8se
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten şu an ekranda fastboot yazısına girebildim sadece hani şu şapkalı bi tavşan androidi tamir ediyor gibi resim var ya

burdan daha öteye gidemiyorum

Ekli dosyalar

• 1400x1050fast-boot-ne-demek-fastboot-nasil-kapatilir.jpg
    1400x1050fast-boot-ne-demek-fastboot-nasil-kapatilir.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 2

Kantay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi8se
Konular
5
Cantara bey bunu demedim ama cihazı görmüyor ingilzce cihaz bekleniyor yazıyor ama USB takmama rağmen ses geliyor ama başka hiçbir tepki olmuyor

Lütfen yardım edin piksel experiens konusundaki recovery yüklemiştim ona tekrar girebislem sorun kalmayacak

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sizin durumunuzda ya fastboot üzerinde vermiş olduğum araçla modem yüklemeniz ya da farklı recovery yüklemeniz gerekli ama her ikisi için de bilgisayarınızın telefonunuzu fastbootayken görmesi gerekli. Bağlantı sesi gelmesine rağmen bilgisayarınız telefonunuzu fastboot'tayken görümüyorsa driver sorunu vardır. Telefonunuzu fastbootta bilgisayara bağladıktan sonra aygıt yöneticisinden üzerinden ünlem işaretli bir aygıt var mı kontrol edin. Driverların yüklenmesi için bilgisayarınıza Mi Flash ve minimal adb yükledikten sonra tekrar bağlayın.

Jarir_Jalal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jarir
Cihazım
Xiaomi 9 pro
Konular
0
Görünüşe göre sorun büyük ihtimalle sürücü kaynaklı.
Bilgisayarınız cihaz bağlandığında ses veriyorsa ama fastboot cihazı görmüyorsa, ilk olarak Aygıt Yöneticisi'nden kontrol etmenizi öneririm. Listede sarı ünlem işaretiyle görünen bir cihaz varsa, bu sürücülerin doğru yüklenmediğini gösterir.
Bu durumda, fastboot bağlantısının sağlıklı kurulabilmesi için doğru Xiaomi USB sürücülerini yüklemeniz gerekiyor. "Minimal ADB and Fastboot" ya da "Mi Flash Tool" programlarıyla birlikte gelen sürücüler genelde yeterli oluyor.
Yükleme sonrası bilgisayarı yeniden başlatıp cihazı tekrar fastboot modunda bağlamayı deneyin.
Ayrıca mümkünse farklı bir USB portu ya da farklı bir kablo (mümkünse orijinal ya da kaliteli veri aktarımı destekleyen bir kablo) kullanmayı da deneyin. Bazı kablolar sadece şarj içindir ve veri aktarımı sağlamaz.
Sürücü doğru yüklenmeden ne recovery ne de modem dosyası yükleme işlemi ilerleyemez, bu yüzden öncelikle bilgisayarın cihazı doğru görmesini sağlamak şart.
Kolay gelsin, gelişmeleri yazmayı unutma!

Kantay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi8se
Konular
5
telefonu fastboot moduna alınca aygıt yöneticisinde samsung andrid phone sekmesi altında - android composite ADB interface olarak görünüyor

Minimal ADB and Fastboot klasöründe CMD yi açınca gelen ekrana fastboot devices yazında ??????????? fastboot yazısı geliyor ve telefonun ekranında fastboot yazan tavşan ve android resim gidiyor ve sol üst köşede çok minik yazılarla birşeyler yazıyor ekran siyah oluyor sonra yeniden açyıorum telefonu ve birşey yok ses kısma ve güç ile yeniden fastboot a girsem bile nafile ses gelior ama bişey yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi 8 se sirius için doğru sürücü hangisi bilmiyorum xioami sitesinden indirip kurdum başka ne yapayım bilmiorum ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada cmd ekranına grince ne yazarsam yazayım enter a basında fastbook ekranı gidiyor sol üstünde minicik yazı olan siyah ekran geliyor

Üst Alt