Soru Pixel Experience 13 Hakkında

northampten

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
6
Merhaba.

Redmi Note 7 pixel experience ile kullanıyorum, ondan önce mi5 pe ile kullanıyordum. Redmi Note 7 artık yetmemeye başladı, teknik verilerde 2 katı daha fazla özelliği olan 10 pro ya geçmeyi düşünüyorum. PE indirme sayıları çok yüksek, büyük ihtimal Hindistanda çok kullanılan bir telefon. PE 13 kullanan varsa tecrübelerini yazabilir mi? Herhangi bir bug, donma, kasma, pilin hızlı bitmesi gibi sorunlar var mı? Birde 10 pro yu tavsiye eder misiniz?

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
Merhaba.

Redmi Note 7 pixel experience ile kullanıyorum, ondan önce mi5 pe ile kullanıyordum. Redmi Note 7 artık yetmemeye başladı, teknik verilerde 2 katı daha fazla özelliği olan 10 pro ya geçmeyi düşünüyorum. PE indirme sayıları çok yüksek, büyük ihtimal Hindistanda çok kullanılan bir telefon. PE 13 kullanan varsa tecrübelerini yazabilir mi? Herhangi bir bug, donma, kasma, pilin hızlı bitmesi gibi sorunlar var mı? Birde 10 pro yu tavsiye eder misiniz?
Sadece PE kuracam diye düşünmeyin,Note 10 Pro için daha çok iyi sayısız rom var.Note 10 Pro için size Crdroid, ProjectElixir,EvolutionX öneririm.En uzun ekran süresi için de Crdroid öneririm.Redmi Note 10 Pro yu da öneririm

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Redmi Note 10 Pro kullanıyorum şu an kesinlikle fiyata göre tavsiye ederim ben yurtdışı 2. el olarak 3 ay önce 4200tl 'ye aldım. Rom olarak da Bliss, Lineage, Crdroid favorilerim. Benim için öncelik pil.

Üst Alt