Bir haftadır kullanıyorum bu romu.Tabii ki eminim.arkadaş öyle demiyor eminmisiniz romu kurmak istiyorum
yanlış biliyorsun o zamanbende gömülü gelmiyor diye biliyorum
cevap için teşekkür ederim. sorun değil de fazladan program istemiyorum silmek için de rot gerekli sanırım, rot da banka uygulamaların da sıkıntı yaratıyor diyorlar. güvenlik açısından rootsuz olmasını tercih ederim.Çok önemli bir sorun değil ki neden kafanız karıştı? Basit bir apk yükleme işlemi yapacaksınız çoğu AOSP romda hal3 aktif olarak geliyor zaten. Stock kamera bulunmasın isterseniz de onu da çok kolay şekilde silersiniz![]()
kamera uygulamasının ekran görüntüsünü atabilirmisiniz acaba. portre modu ön ve arka kameralarda çalışıyormu?Bir haftadır kullanıyorum bu romu.Tabii ki eminim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlış biliyorsun o zaman
Rica ederim, sistem uygulamasını silmek için roota gerek yok TWRP yüklü olacağı için TWRP'nin dosya yöneticisini kullanarak da sistem dosyalarını silebilirsiniz.cevap için teşekkür ederim. sorun değil de fazladan program istemiyorum silmek için de rot gerekli sanırım, rot da banka uygulamaların da sıkıntı yaratıyor diyorlar. güvenlik açısından rootsuz olmasını tercih ederim.
kamera uygulamasının ekran görüntüsünü atabilirmisiniz acaba. portre modu ön ve arka kameralarda çalışıyormu?
çalışıyorcevap için teşekkür ederim. sorun değil de fazladan program istemiyorum silmek için de rot gerekli sanırım, rot da banka uygulamaların da sıkıntı yaratıyor diyorlar. güvenlik açısından rootsuz olmasını tercih ederim.
kamera uygulamasının ekran görüntüsünü atabilirmisiniz acaba. portre modu ön ve arka kameralarda çalışıyormu?
çalışıyor diyorumgörüntü atabilirmisin acaba
Önceden geliyordu sıkıntı çıkardığından rom içerisinden kaldırıldı kendiniz kurmanız gerekiyorpixel experience gcam gömülü olarak gelir.