- Adım
- Harun
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 28
Hocam ben çay koyuyorum. Çekirdeği de bi zahmet hallediverin siz.
Tuzlu mu olsun tuzsuz mu?Hocam ben çay koyuyorum. Çekirdeği de bi zahmet hallediverin siz.
İkisi de uyar bana, siz hangisini isterseniz alın hocam. Konu sahibine de bol tuzlusundan...Tuzlu mu olsun tuzsuz mu?
Benim yorumu niye kaldirdiniz adam haketmistiKonu sahibine 2 defa uygunsuz dil uyarısı verilmiş, ve ceza puanları nedeniyle ban yememesi için iyi niyet göstergesi olarak 1 puan eksik verilmiştir. Bundan sonra yapacağı en ufak bir saygısızlık forumdan uzaklaşması sonucunu doğuracaktır.
Lütfen çığrından çıkmış olan konu yeniden rayına otursun ve konuyla alakalı mesajlar yazılsın.
Sebep ne olursa olsun, kimse kimseye uygunsuz bir dil kullanamaz. Birisi size karşı bir saygısızlık yaparsa cezasını siz vermeye kalkarsanız siz de aynı duruma düşmüş olursunuz.Benim yorumu niye kaldirdiniz adam haketmisti
Sorununuzun yardımı ile ilgili bir ton mesaj var. Size yardımcı oldum bir mesajımda başka bir şey ile deneyin diyorim. Daha ne yapmamız gerekiyor erzak falan mı gonderelim yani allah Allah begenmiyosan gir başka foruma orda bul çareni kardeş kimse senin kölen değil burada herkes olgun herkes özgür siz öyle kendinizden büyük insanlara saçma saçma konuşursanız kimse yardım etmez HERYERDE İLK KURAL SAYGI!Ben ne anlatıyorum bunlar ne anlatıyor hala
Admin ben bunu şey yapıcam az kaldı bakBen ne anlatıyorum bunlar ne anlatıyor hala
Killa babaSorununuzun yardımı ile ilgili bir ton mesaj var. Size yardımcı oldum bir mesajımda başka bir şey ile deneyin diyorim. Daha ne yapmamız gerekiyor erzak falan mı gonderelim yani allah Allah begenmiyosan gir başka foruma orda bul çareni kardeş kimse senin kölen değil burada herkes olgun herkes özgür siz öyle kendinizden büyük insanlara saçma saçma konuşursanız kimse yardım etmez HERYERDE İLK KURAL SAYGI!