Yardım Pişman etti rom değiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maotun14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Motor Kurye
Konular
15
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şarj ortalama 30fln ama 80 diyor sallıyor yani
Cevapsız çağrı 1 kere geldiyse 8 yazıyor 2 kere geldiyse 11 15 salladikca sallıyor arada kitleniyor mal oldu anlayacağıniz stock rom kurdum duzeltemedim yardım.

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
Dostum konuyu biraz daha açarmısın ne. Pek birşey anlayamadım

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Cevapsız çağrı 1 kere geldiyse 8 yazıyor 2 kere geldiyse 11 15 salladikca sallıyor arada kitleniyor mal oldu anlayacağıniz stock rom kurdum duzeltemedim yardım.

Hocam telefon sallamıyor, siz yanlış değerlendiriyorsunuz. Paylaştığınız SS ye göre Telefon şarjınız 41, bluetooth kulaklığınızın şarjı 80.

Son düzenleme:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Her zaman dediğim gibi detaylı bilgisi olmayan kendine pek güvenmeyen androide hakim olmayan arkadaşlarımız bu tarz işlemlerle risk almasınlar. herkeste bi tatminsizlik var hep daha fazlasını isteyip büyük beklentilere girmek rom değiştirmek hayatımızda hiç bişeyi değiştirmez güzelleştirmez aldığınız cihazı olduğu gibi beğenip kabul edip kullansanız keşke. cihazlarınız brick oluyor bozuluyor imei siliniyor hatalarla karşılaşıyosunuz kendinizi birer sektöre çeviriyosunuz tamircilere teknik servislere gidip paranıza yazık ediyosunuz.
İlk rom atmaya 2011'de başladım ama her ne kadar bildiğimi düşünsemde ilk xiaomi aldığımda bu forumu ve internette xiaomi ile alakalı her bilgiyi araştırıp okudum tamamen öğrenip emin olduktan sonra yaptım ne yapıcaksam tabi yine karar sizin geçmiş olsun.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Her zaman dediğim gibi detaylı bilgisi olmayan kendine pek güvenmeyen androide hakim olmayan arkadaşlarımız bu tarz işlemlerle risk almasınlar. herkeste bi tatminsizlik var hep daha fazlasını isteyip büyük beklentilere girmek rom değiştirmek hayatımızda hiç bişeyi değiştirmez güzelleştirmez aldığınız cihazı olduğu gibi beğenip kabul edip kullansanız keşke. cihazlarınız brick oluyor bozuluyor imei siliniyor hatalarla karşılaşıyosunuz kendinizi birer sektöre çeviriyosunuz tamircilere teknik servislere gidip paranıza yazık ediyosunuz.
İlk rom atmaya 2011'de başladım ama her ne kadar bildiğimi düşünsemde ilk xiaomi aldığımda bu forumu ve internette xiaomi ile alakalı her bilgiyi araştırıp okudum tamamen öğrenip emin olduktan sonra yaptım ne yapıcaksam tabi yine karar sizin geçmiş olsun.
Söylediklerinizin, biri hariç hepsine katılıyorum. O da, "bilgisi olmayan kendine pek güvenmeyen". Bence birçok kişi, bilgisinin olup olmadığına bakmazsızın kendine çok fazla güveniyor.
Düşünmeden öğrenmek faydasız, öğrenmeden düşünmek tehlikelidir. Konfüçyüs

Son düzenleme:

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kullandığınız temayı öğrenebilir miyim?

Redmi Note 7 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Söylediklerinizin, biri hariç hepsine katılıyorum. O da, "bilgisi olmayan kendine pek güvenmeyen". Bence birçok kişi, bilgisinin olup olmadığına bakmazsızın kendine çok fazla güveniyor.
Düşünmeden öğrenmek faydasız, öğrenmeden düşünmek tehlikelidir. Konfiçyüs
*Füç galiba :)

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Evet yanlış yazmışım. Uyarı için teşekkür ederim.Düzeltiyorum. Yes~~
Sadece harf yanlışına takılmanızda ayrı bir güzellik. :) *Füç f büyük olmayacaktı galiba. :)

Son düzenleme:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Evet yanlış yazmışım. Uyarı için teşekkür ederim.Düzeltiyorum. Yes~~
Sadece harf yanlışına takılmanızda ayrı bir güzellik. :) *Füç f büyük olmayacaktı galiba. :)
Aslında hic huyum degildir çünkü ben de çok yanlış yazarim :) takılmak istedim sadece size :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt