HyperOS Pile ne oldu böyle

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Günlük rutin hiçbir değişiklik yapmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi farmdan Rus room indirdim
Yeni rom kurduğunuz için olmuştur. 1-2 haftaya kendine gelir.

Ebu hafs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenanilhan
Cihazım
Xiaomi 13T pro
Konular
4
Rus romu Şarjı Fazla mi yiyor? Ondan mı bahsediyorsunuz??
Bana öyle geldi çünkü yüklemeden önce ne yapıyorsam ondan sonrası hafta da aynısını yapmaya devam ettim yok çok aşırı şarjım gidiyor

Yeni rom kurduğunuz için olmuştur. 1-2 haftaya kendine gelir.
Beekleyin diyorsunuuz yani doğru mu anladım yoksa globale mi geçeyim Rus room'u kurmadan önce MIUI kuruluydu hayprosa geçerken Rus room'u öven bi arkadaşın videosuna denk geldim bir deneyeyim bende dedim şarjı üzdü

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3

kolay gelsin kardeşim bende işe yaradı artık her rom yüklediğimde yapıyorum ekran sürem en az 6 saat 40 dk Max 9 saat 20

Ebu hafs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenanilhan
Cihazım
Xiaomi 13T pro
Konular
4

kolay gelsin kardeşim bende işe yaradı artık her rom yüklediğimde yapıyorum ekran sürem en az 6 saat 40 dk Max 9 saat 20

Allah razı olsun şu an işe gidiyorum döndükten sonra uygularım çok teşekkür ederim mutlu ettin beni 🫠

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
umarım işinize yarar , oyun oynamadığınız sürece ekran süreniz yüksek olacaktır (telegram botlarıda çok güç tüketiyor bu arada dün onu farkettim )

Ebu hafs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenanilhan
Cihazım
Xiaomi 13T pro
Konular
4
umarım işinize yarar , oyun oynamadığınız sürece ekran süreniz yüksek olacaktır (telegram botlarıda çok güç tüketiyor bu arada dün onu farkettim )
Oyun hiç yuklemedim zaten oynamayorum aktif olarak iş yerinde YouTube açık 9-18 saatleri arasında onun dışında paydoslarda da Twitter bakıyorum bazen
Telegram da işim olunca yükler geri silerim
Telefonda yaptığım bu yani
Alalı bir sene oldu güncelleme yapayım dedim pile etki etti paylaştığınız deneyip formu guncellerim

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
evet bende güncelledikten sonra düştü. göndereiğim rehberdekini hos2 ye geçmeden önce buldum hos2 ye geçtiğim gibi yaptım. hos2 de ilk gün 5.30 saat ekran süresi aldım sonra 6.30 yavaşca arttı. hos2 de 5. günümde en az 7.30 saat ekran süresi aldığımı gördüm. rehberdeki etkilimi derseniz bence etkili ek olarakda hos2 yi bizim pil şikayetine göre düzeltmişte olabilirler.

Ebu hafs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenanilhan
Cihazım
Xiaomi 13T pro
Konular
4
evet bende güncelledikten sonra düştü. göndereiğim rehberdekini hos2 ye geçmeden önce buldum hos2 ye geçtiğim gibi yaptım. hos2 de ilk gün 5.30 saat ekran süresi aldım sonra 6.30 yavaşca arttı. hos2 de 5. günümde en az 7.30 saat ekran süresi aldığımı gördüm. rehberdeki etkilimi derseniz bence etkili ek olarakda hos2 yi bizim pil şikayetine göre düzeltmişte olabilirler.
İlk denemede başarısız oldu muhtemelen rootsuz diye diğer PC yönetimiyle deneyeceğim

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
İlk denemede başarısız oldu muhtemelen rootsuz diye diğer PC yönetimiyle deneyeceğim
evet ilk yöntem rootlu için bende de root yok verdiği dosya içinde cmd açın veya power Shell gözüküyorsa onu açın şarjın 100 olması gerekli değil

Ebu hafs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenanilhan
Cihazım
Xiaomi 13T pro
Konular
4
evet ilk yöntem rootlu için bende de root yok verdiği dosya içinde cmd açın veya power Shell gözüküyorsa onu açın şarjın 100 olması gerekli değil
Pcde hata aldım ya tüm yolları izledim ve ADB yazınca telefonu görmüyor hata veriyor

Üst Alt