- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- mi 5
- Konular
- 5
Eline sağlık
Hocam kısa özet geçtim sp 400 serisine gircektim unutmuşum ama xiaomi cihazlarda giriş seviyesindeki cihaz sayısı az veya kullanan çok yok. Samsung galaxy j1in işlemcisini anlatmaya gerek duymadım. Zaten bunlar tavsiyeler ama merak etmeyin konu güncellenecektir. 2 saat telefondan yazınca bide insanı baya yoruyor. Yoksa aklımda birsürü şey var.Hocam güzel yazı olmuş eline sağlık ama resesif ekran yerine sensörlere girsen daha iyiydi çünkü batarta katili olan konumlama sensörleri var.
Birde
800 serisi performans odaklı yüksek güç tüketimi
600 serisi güç performans odaklı
400 serisine hiç girmemişsin düşük performans ve düşük güç tüketimi
Birde çekirdek sayısı daima o işlemcinin performansını belirlemez diğer özellikleri önemli
Telefonunuzda hangi rom var bilemem ben greeshan kullanıyorum. Ekran kısmından hide kısımlarına gelirseniz görürsünüz biraz ingilizceniz varsa tabii .Elinize sağlık teşekkürler. Cihaz sadece internete girsek bile rahat 30 -40 arasına çıkıyor zaten hocam verdiğiniz değerler biraz zor gibi.
Birde 8. adımda ki bildirimde ki işlemci bildirim şeyini nasıl yaptığınızı merak ettim?
Hocam konuda yazmış olmam lazım özellikler de önemli diye. Ama genel olarak özet geçtim telefon hakkınds hiçbirşey bilmeyenler içinHocam güzel yazı olmuş eline sağlık ama resesif ekran yerine sensörlere girsen daha iyiydi çünkü batarta katili olan konumlama sensörleri var.
Birde
800 serisi performans odaklı yüksek güç tüketimi
600 serisi güç performans odaklı
400 serisine hiç girmemişsin düşük performans ve düşük güç tüketimi
Birde çekirdek sayısı daima o işlemcinin performansını belirlemez diğer özellikleri önemli
Her telefonda var hocam ama genellikle lityum polimerlerde. Ona değineceğim merak etmeyin.Xiaomi Pocophone telefonu şarj ederken bana bir tavsiyede bulundu:
"Telefonu şarja takıp kapattıktan sonra sabaha kadar şarjda tutmak yerine, kısa süreli şarj yapmak bataryanız için daha iyidir."
AccuBattery indirirseniz bildirimlere alabilirsiniz hocamTuncayM rom kaynaklı yani anladım hocam program olabilir diye sordum. Teşekkürler.