Sohbet Pil süresini uzatma

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36
Bende poco f5 var 1 sene olmadı alalı pili çok kısa sürede gidiyor. Babamda note 10 pro var onu bi kullanam dedim WhatsAppdan mesajlaştım bende normalde %10 şarj gitmişti o mesajlaşmaya ama babamda %2 gitti. Benim bu telefonun pil süresini nasıl uzatabilirim. Çoğu program devre dışı veya kaldırdım aynı ayarlar var diyebilirim 2 telefondada acaba benim bu poco işlemci verimliliği konusunda daha geri mi çünkü gece yatınca sabah telefonu elime alıyorum %15 e varan şarj seviyesinde düşüş oluyor

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Bende poco f5 var 1 sene olmadı alalı pili çok kısa sürede gidiyor. Babamda note 10 pro var onu bi kullanam dedim WhatsAppdan mesajlaştım bende normalde %10 şarj gitmişti o mesajlaşmaya ama babamda %2 gitti. Benim bu telefonun pil süresini nasıl uzatabilirim. Çoğu program devre dışı veya kaldırdım aynı ayarlar var diyebilirim 2 telefondada acaba benim bu poco işlemci verimliliği konusunda daha geri mi çünkü gece yatınca sabah telefonu elime alıyorum %15 e varan şarj seviyesinde düşüş oluyor

Ayarlar/Pil altında grafiğin bulunduğu bölümden bir ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

Emirhanozdemir01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Mi 8 se
Konular
2
Bende poco f5 var 1 sene olmadı alalı pili çok kısa sürede gidiyor. Babamda note 10 pro var onu bi kullanam dedim WhatsAppdan mesajlaştım bende normalde %10 şarj gitmişti o mesajlaşmaya ama babamda %2 gitti. Benim bu telefonun pil süresini nasıl uzatabilirim. Çoğu program devre dışı veya kaldırdım aynı ayarlar var diyebilirim 2 telefondada acaba benim bu poco işlemci verimliliği konusunda daha geri mi çünkü gece yatınca sabah telefonu elime alıyorum %15 e varan şarj seviyesinde dcihaz root lu ise verdigim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihaz rootlu ise linkteki uygulamayı deneyin derim hem pi hem performan faydası olabilir
doze modu zorla secenegini aktif edersen bekleme suresinde daha az pil tüketir

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36

cihaz rootlu ise linkteki uygulamayı deneyin derim hem pi hem performan faydası olabilir

Maalesef cihaz rootlu değil tr cihazı bende o konularda bilgisizim root nasıl atılır onu bile bilmiyorum

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Ekran sürenizdeki pil tüken uygulamaların arka plan verilerini kısıtlayabilirsiniz.Bildirimleri gelmemesini etkileyebilir.
Gece uyurken veya günlük kullanımda pil performansında telefonu alabilirsiniz.Bu bildirimleri etkilemez.

19sezer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezer
Cihazım
Poco X2
Konular
4

Hocam pil sağlığı ve düşük pil kullanımı için bu özelliği aktif mi etmem lazım tam anlayamadım açıklamayı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-04-18-20-52-01-394_com.ayljzuwumq.xhvqifaxmb.jpg
    Screenshot_2024-04-18-20-52-01-394_com.ayljzuwumq.xhvqifaxmb.jpg
    378,8 KB · Görüntüleme: 25

Doktor35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Hocam pil sağlığı ve düşük pil kullanımı için bu özelliği aktif mi etmem lazım tam anlayamadım açıklamayı.
Arkadaşın dediği bu ekran kapalıyken daha az şarj tüketir

Ekli dosyalar

• IMG_20240419_095428.jpg
    IMG_20240419_095428.jpg
    234,4 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20240419_095450.jpg
    IMG_20240419_095450.jpg
    245,7 KB · Görüntüleme: 19
Üst Alt