Yardım Pil sağlıgı

nonfold

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi mi mix 3
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu Beta
Telefon Modeli
Mix3
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaslar yaklasik 1 senedir mi mix 3 kullaniyorum ister istemez ilk günler aldigim pil performansini alamiyorum ama yinede pilden memnunum. Dun pil sagligini merak ettim ve birkac uglulama denedikten sonra pil sagligini gosteren bir uygualama buldum ve cok dusuk bir deger gosteriyor. Bu normal bir deger mi?
Bu uygulamaya nekadar guvenebilirim?
Bu degeri ogrenebilecegim daha saglikli bir yontem var mi?
Eu Beta kullandigim icin boyle gosyeriyor olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-22-14-17-08-450_com.digibites.accubattery.jpg
    Screenshot_2020-03-22-14-17-08-450_com.digibites.accubattery.jpg
    523 KB · Görüntüleme: 31

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Arkadaslar yaklasik 1 senedir mi mix 3 kullaniyorum ister istemez ilk günler aldigim pil performansini alamiyorum ama yinede pilden memnunum. Dun pil sagligini merak ettim ve birkac uglulama denedikten sonra pil sagligini gosteren bir uygualama buldum ve cok dusuk bir deger gosteriyor. Bu normal bir deger mi?
Bu uygulamaya nekadar guvenebilirim?
Bu degeri ogrenebilecegim daha saglikli bir yontem var mi?
Eu Beta kullandigim icin boyle gosyeriyor olabilir mi?
Bu uygulama hatalı ben şahsen güvenmiyorum.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Nasil ogrenebiliriz peki.
Bunu sağlıklı bir şekilde yazılımsal olarak öğrenmeniz pek mümkün değil hocam. Sadece pilin telefondan ayrılıp, test cihazları ile ölçülmesi net bir sonuç alabilirsiniz. Doğru bir şekilde şarj yapıyorsanız ve telefonunuz 2 yılı devirmedi ise fazla takılmayın hocam bunlara. Rom, kullandığınız uygulamalar ve şebeke gibi bir çok faktörler şarjınıza etki eder. Daha fazla bilgi için aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz.

Oyla:

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Bu tip programlar bariz şekilde hatali.
Bende Redmi Note 4x var. Program pilimin 3300mAh kaldığını söylüyordu. En son global miui 11 Android 7 de iken pil performansı baya düşmüştü. Bende bunu pile bağlıyordum. Şu anda beta 20.3.19 sürümde telefonum. Android 9 MIUI 11.
Ortalama 8-9 saat ekran süresi alıyorum. Telefonum 3 sene oldu alalı ama hâlâ inanılmaz biçimde pili bu rom ile mükemmel gidiyor. Evet sıfır orijinal bir pil bulsam belki 12 saat ekran süresi alırım. Ama Xiaomi de orijinal pil bulmak mümkün değil. Servise verseniz orijinal taktık diyorlar ama acaba gerçek mi?

Oyla:
Üst Alt