- Adım
- emirhan kar
- Cihazım
- redmi not 10pro
- Konular
- 27
Evet hocam da %1 için değişmeye gerek yok bence, Android cihazlarda pil sağlığı kolay düşmüyor (normal kullanımda) 6 ayda %1 kayıp yaşarsanız 5 yılda anca %90 seviyelerine gelirsiniz. Benim de öyle oldu cihazım 4 5 yıldır bende şuan pil %90 seviyelerinde. Android cihazlarda her defasında kontrol edeceğiniz bir şey değil yani pil sağlığı.peki tekrardan 100 olması için batarya değişimi olursa düzelir mi?
Evet hocam da %1 için değişmeye gerek yok bence, Android cihazlarda pil sağlığı kolay düşmüyor (normal kullanımda) 6 ayda %1 kayıp yaşarsanız 5 yılda anca %90 seviyelerine gelirsiniz. Benim de öyle oldu cihazım 4 5 yıldır bende şuan pil %90 seviyelerinde. Android cihazlarda her defasında kontrol edeceğiniz bir şey değil yani pil sağlığı.
teşekkür ederim bilgileriniz içinMuadil bataryalar nasıl olur hiç bilmiyorum çünkü değişip kullanmadım ama tahmin etmek gerekirse ya eskisine yakın performans verir ya da vermez. Telefon kapağı açıldığında yapılan işlem batarya değişimi ise randıman vermek ile alakası olmaz işlemci tekrar kalıplandıysa randıman vermez haliyle ayriyeten IP68 sertifikasıyla cihazınız eskisi gibi suya ve toza dayanıklılık garantisi olmaz kısaca yapılan kapak açıldıktan sonra yapılan işleme bağlı yoksa arka kapak olmadan telefon kullanan insanlar gördüm hiç sorun yaşamıyorlardı![]()