Şöyle bir problem varNereye indiriyoruz derken hocam
Hocam cihazınız garantili miŞöyle bir problem var
İndirdiğim room güncelinden eski olduğu için kurmuyor bu şekilde hata veriyor ne yapmalıyım?
Sanırım hala garantiliHocam cihazınız garantili mi
Bl kilidini açıp twrp ile yükleyin diyeceğim de hocam garantiniz delta değil ise sorun olurSanırım hala garantili
Nasıl açıyorum rica etsem Bilal e anlatır gibi anlatsanız çıldırmak üzereyim sabah 7 den bu yana şarjım %12 kaldıBl kilidini açıp twrp ile yükleyin diyeceğim de hocam garantiniz delta değil ise sorun olur
Rehber - Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma bu konuyu takip ederek bl kilidini açabilirsiniz hocam, buradan da twrp yükleyebilirsiniz Recovery - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Otomatik TWRP Recovery Yükleme Aracı ,burada da nasıl kuracağınız anlatılıyor hocam Rehber - Yeni ROM Kurma - Adım AdımNasıl açıyorum rica etsem Bilal e anlatır gibi anlatsanız çıldırmak üzereyim sabah 7 den bu yana şarjım %12 kaldı
Çok teşekkür ederimRehber - Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma bu konuyu takip ederek bl kilidini açabilirsiniz hocam, buradan da twrp yükleyebilirsiniz Recovery - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Otomatik TWRP Recovery Yükleme Aracı ,burada da nasıl kuracağınız anlatılıyor hocam Rehber - Yeni ROM Kurma - Adım Adım
Rica ederim hocamÇok teşekkür ederim
Rica ederim hocam