Yardım Pil kullanımı ekran süresi hakkında

Melagos

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
1
Merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldım özellikle bataryası iyi gidiyor diye ancak bendeki telefonun sanki pili hızlı bitiyor gibi geldi sizde durum nedir?

Bugün 100 den 8 saat ekran süresi aldım %1 batarya kala acaba kalibrasyonmu yapmam lazım bugün hepsini bitirip kapalı halde 0 dan 100 e şarj ettim ne yapmam lazım sizde durum nasıl ?

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
En az 3 ila 7 arasında şarj kullanım sağlamadığınızı öngörerek, .calib dosyası oluşması için yeteri kadar kullanım alışkanlıklarınız algoritma ile toplandığında gerçek batarya ömrünüz ortaya çıkar. Ayrıca kullandığınız rom da etkilidir

Melagos

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En az 3 ila 7 arasında şarj kullanım sağlamadığınızı öngörerek, .calib dosyası oluşması için yeteri kadar kullanım alışkanlıklarınız algoritma ile toplandığında gerçek batarya ömrünüz ortaya çıkar. Ayrıca kullandığınız rom da etkilidir
Yani dün gece 11 de şarjdan çıkardım gece 3 kadar aktif kullandım 65 70 arasına düştü uyudum sabahta aktif kullandım denemek için akşamüstü 5 gibi şarj bitti tamamen stock rom kullanıyorum 12.07 sürümü

sonflcyus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdal Guclu
Cihazım
MI9
Konular
2
9 saate yakın ekran süresi ve 2.5 saat kadar da konuşma süresi alıyorum. 144 Hz de ayarlı duruyor sürekli. Hiç oyun oynamıyorum ama video izliyor, görüntülü konuşma vs yapıyorum. Kullanım alışkanlıklarına bağlı değişir tabi batarya performansı. Mi9 da 4 5 saat arası alıyordum.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Yani dün gece 11 de şarjdan çıkardım gece 3 kadar aktif kullandım 65 70 arasına düştü uyudum sabahta aktif kullandım denemek için akşamüstü 5 gibi şarj bitti tamamen stock rom kullanıyorum 12.07 sürümü
bataryanın optimizasyonu için bir müddet kullanmanız lazım, farkı gün geçtikçe bariz bir şekilde göreceksiniz. ayrıca bataryayı tamamen bitirip kullanmak yerine en az %10 da iken şarj a bağlamak daha uygun olur batarya ömrü açısından

antonow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mertergeç
Cihazım
mi 10t pro
Konular
1
Bugüne kadar aldığım en yüksek ekran süresi 7 saat oldu. Daha üstünü göremedim ben :)

Üst Alt