Soru Pil Kullanım Değerlerim

sistemiklupuseritematosuz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Red mı note 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global ROM v10.3.10
Telefon Modeli
Red mı note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar telefonu alalı 15 gün kadar oluyor. Genel anlamda pil süresinden memnunum. 2 günü rahat çıkarıyor. Ama ben telefonu çok fazla kullanmıyorum bazen 2 gün bekleme süresi 5-6 saat ekran süresi alıyorum. Mesela en son 3 gün bekleme süresi 7 saat 13 dakika ekran süresi aldım ve halen %22 şarj var. Sizce bu değerler iyi mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Hocam mi 8 lite bataryası 3350 mAh Redmi Note 7 nin ise 4000 mAh yani normal bir durum ben daha önce mi 8 lite kullandım bataryası beni de hiç memnun etmedi Redmi Note 7 ye geçtim bulunmaz veli nimet tavsiye ederim Yes~~
Note 6 Pro kullanıyordum Mi 9 SE'den önce yine max 6 saat ekran süresi alıyordum hangi Xiaomi telefonu kullansam insanlardan her zaman daha az ekran süresi aldım telefonlar bozuk geliyor herhalde bana. :D

Oyla:

Lisanulgayb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
0
Hocam mi 8 lite bataryası 3350 mAh Redmi Note 7 nin ise 4000 mAh yani normal bir durum ben daha önce mi 8 lite kullandım bataryası beni de hiç memnun etmedi Redmi Note 7 ye geçtim bulunmaz veli nimet tavsiye ederim Yes~~
Bu ekonomik şartlarda cihaz çöp olana kullanacağım hocam. Normalde Mi6 idi benim cihaz ama THH süreci vs uzatmayayım derken bu cihaza geçmek zorunda kaldım. Artık çöp olduğunda fiyat performans bir cihaz bakacağım.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27

Hocam mi 8 lite bataryası 3350 mAh Redmi Note 7 nin ise 4000 mAh yani normal bir durum ben daha önce mi 8 lite kullandım bataryası beni de hiç memnun etmedi Redmi Note 7 ye geçtim bulunmaz veli nimet tavsiye ederim geçmenizi Yes~~
73 şarj ile 6 buçuk saat mi aman Yarabbi drunk~~:Dinlove~~

Oyla:

Vuh

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Cidden soruyorum yahu bu nasıl mümkün olabilir? cihaz ekran açık bir şekilde bir gün boyunca dayanabiliyor mu yani?

Oyla:

sistemiklupuseritematosuz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Red mı note 7
Konular
3
Arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Değerler iyi olduğu için mutlu oldum gerçekten. İyiki bu telefonu almışım dedim tekrar.

3 gün beklemeye 7 küsür saat gerçekten mükemmel aman nazar değmesin. Demek ki cihaz bekleme modunda çok az pil harcıyor hatta kokluyor bu çok çok iyi . Kullandığınız MIUI sürümü nedir ve ayarlar pil kısmındaki adaptif pil kullanımı seçeneği açık mı ?
Hocam sürümüm V10.3.10 global versiyon ayarlarda adaftif pil kullanımı da açık. Bide başka bir forumda mı 9t ile ilgili pil ayarları vardı ona bakarak bazı ayarlar da yapmıştım.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Arkadaşlar hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Değerler iyi olduğu için mutlu oldum gerçekten. İyiki bu telefonu almışım dedim tekrar.

Hocam sürümüm V10.3.10 global versiyon ayarlarda adaftif pil kullanımı da açık. Bide başka bir forumda mı 9t ile ilgili pil ayarları vardı ona bakarak bazı ayarlar da yapmıştım.

Anladım hocam sağolasın bilgilendirme için :)

Oyla:
Üst Alt