Yardım Pil inanılmaz hızlı bitiyor yardımcı olur musunuz ?

camgoz4141

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
abdullah
Cihazım
xiaomi17promax
Konular
2
Merhaba arkadaşlar xiaomi 17 pro max cihazımda harici hiç bir uygulama yüklememe rağmen Android sistemi inanılmaz pil tüketiyor. Birden bire oldu, Nasıl çözebiliriz veya ne yapmam lazım önerisi olan var mı ? cihazda EU rom yüklü ve server kayıtlı. Aldığım yerde yaptırdım. Rom yükleme işlerine baya uzak kaldım uğraşmak istemiyorum. Normal bir kullanıcıyım. Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-04-13 at 07.26.30.jpeg
    WhatsApp Image 2026-04-13 at 07.26.30.jpeg
    74,7 KB · Görüntüleme: 33

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Güç tasarruf modunda kullanmayı deneyin

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
30
Merhaba arkadaşlar xiaomi 17 pro max cihazımda harici hiç bir uygulama yüklememe rağmen Android sistemi inanılmaz pil tüketiyor. Birden bire oldu, Nasıl çözebiliriz veya ne yapmam lazım önerisi olan var mı ? cihazda EU rom yüklü ve server kayıtlı. Aldığım yerde yaptırdım. Rom yükleme işlerine baya uzak kaldım uğraşmak istemiyorum. Normal bir kullanıcıyım. Yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.
mi firm de uygun romları dene.sürüm ile alakalı olabilir.rom atma işi artık çok daha basit.uygun rom u indir.zipten çıkar .2 tane çalıştır dosyası var. biri günceller diğer ise format atıp yeni rom yükler.
yapman gerek önce telefonu yeniden başlat ekran siyah olunca ses kısma tuşuna basılı tut.fastboot moduna geçene kadar bekle..telefonu bağla zipten çıkardığın klasöre gir çalıştır dediğim dosyalardan birini seç.yes /no .seçenekleri var .yüklemek için yes de sonra işlem bitene kadar bekle rom yüklenince telefon yeniden başlıyor. işlemi yaparken bataryası takılı laptop olması her zaman iyi bir yöntem.elektrik kesintisi olursa gümlersin yoksa.
mesüliyet sana aittir sorumluluk kabul edemem.bol şans.

yahyademirci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yahya
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
Bendede aunı sorun var en son güncellemeyide kurdum eu. Hala daha android sistemi en çok bataryayı tüketiyor.

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
30
Ben halen hyperos 1 kullanıyorum 1 buçuk gün alıyor batarya.hyperos 3 te yükledim hiç gerek olmadığını gördüm

Üst Alt