Yardım Pil Göstergesi Değişiyor

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Masik 8.3 Grus
Telefon Modeli
Mi 9 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Android 10 göstergesi olması lazımken Android 9 göstergesine dönüyor çentikden durum çubuğunu aşağıya al dediğimde Android 10 göstergesi geliyor normal çentiği açtım mı android 9 oluyor bazen kalıyor bazen değişiyor tüm Android 10 larda aynı sorun vardı bende bu konu ile alakalı konu açan görmedim siz de de oluyor mu? Android 10da kalması için bi çentiği gizliyom bi açıyorum hızlı hızlı geçiş yapıyorum buga sokuyorum öyle kalıyor. :D

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam henüz 10 kullanma fırsatım olmadı, ama dediğiniz gibi bütün 10 larda sıkıntı varsa yapabilecek pek bir şey yok gibi. Demek buga sokuyorsunuz hocam haha-- sesli güldüm

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam henüz 10 kullanma fırsatım olmadı, ama dediğiniz gibi bütün 10 larda sıkıntı varsa yapabilecek pek bir şey yok gibi. Demek buga sokuyorsunuz hocam haha-- sesli güldüm

Ahaha suyu püskürtüyordum yorumunuzu okurken, bu problem ile ilgili konu açan 1 kişi bile görmedim benim Mi 9 SE'nin göstergedemi sıkıntı var anlamadım. :D

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Ahaha suyu püskürtüyordum yorumunuzu okurken, bu problem ile ilgili konu açan 1 kişi bile görmedim benim Mi 9 SE'nin göstergedemi sıkıntı var anlamadım. :D
Cihazdan olacağını sanmıyorum hocam

Oyla:
Üst Alt