Soru Pil Çabuk Bitiyor

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Merhaba arkadaşlar sorum şu yönde wifiye bağlandığımda 6 saat ekran süresi alırken ( 5 saat pubg oynuyordum) şimdi ise Mobil veride niye bu kadar düşük yada banamı anormal geliyor, şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-21-11-50-18-544_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-01-21-11-50-18-544_com.miui.securitycenter.jpg
    145,4 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2020-01-21-11-50-14-603_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-01-21-11-50-14-603_com.miui.securitycenter.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2020-01-21-11-50-10-980_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-01-21-11-50-10-980_com.miui.securitycenter.jpg
    241,5 KB · Görüntüleme: 53

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Bu arkadasin kullanimi ile sizinkinin pek bir alakasi yok hocam. Yani ikisi karsilastirilamaz . Siz de 5 saat pubg oynayin ayni sureleri alırsiniz.
Teşekkürler hocam mobil veri çok sıkıntıya sokuyor beni wifi ile şuan 3 saat pubg oynadım ve şarj %46 ama mobil veriyle en fazla 2 saat oluyor bu durum canımı sıkıyor biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arkadasin kullanimi ile sizinkinin pek bir alakasi yok hocam. Yani ikisi karsilastirilamaz . Siz de 5 saat pubg oynayin ayni sureleri alırsiniz.
Birde diğer sorum pil tasarrufu modunda oyun oynasam bişey ölümü süre artar mı.

Normal şartlarda mobil veri , WİFİ den daha az pil harcar. Ama bulunduğunuz bölgede şebeke konusunda sıkıntı varsa ağ arayışından dolayı WİFİ den daha fazla harcamış olabilir.
Mesela bunun gibimi hocam

Ekli dosyalar

• IMG_20200121_183818.jpg
    IMG_20200121_183818.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Teşekkürler hocam mobil veri çok sıkıntıya sokuyor beni wifi ile şuan 3 saat pubg oynadım ve şarj %46 ama mobil veriyle en fazla 2 saat oluyor bu durum canımı sıkıyor biraz.

Test etmedim ama pubg gibi agir bir oyunda pil tasarrufu tavsiye etmem oyun akiciligi kalitesini düşürebilir. Sarj konusunda 3g-4g vs surekli cekim kuvveti harcadigi icin herturlu daha cok sarji gider cihazın. Ona yapacak birsey yok.
Pili 4000 mah cihazin ancak pubg de agir bir oyun. Yani yapacak cok birsey yok.

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14

Mesela bunun gibimi hocam
Pil tasarrufunda oyun oynanmaz , oynamak isterseniz daha fazla pil harcadığını görürsünüz :) Kasma durumu muhtemel ve fps düşmesi durumunda cihaz daha yorulacaktır.

Oyla:

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Test etmedim ama pubg gibi agir bir oyunda pil tasarrufu tavsiye etmem oyun akiciligi kalitesini düşürebilir. Sarj konusunda 3g-4g vs surekli cekim kuvveti harcadigi icin herturlu daha cok sarji gider cihazın. Ona yapacak birsey yok.
Pili 4000 mah cihazin ancak pubg de agir bir oyun. Yani yapacak cok birsey yok.
Hocam sizi bıktırmak istemem ama bir sorum daha olacak arkadaşımın cihazı Huawei psmart 2019 bugün beraber oyuna başladık onun şarjı %65 di benimkiside aynıydı oyun sonunda şarjımız gene aynı kaldı benim cihazımın mah daha yüksekken nasıl benle aynı yüzdeyi alabildi o da mobil veriden oynuyor.

Oyla:

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Hocam sizi bıktırmak istemem ama bir sorum daha olacak arkadaşımın cihazı Huawei psmart 2019 bugün beraber oyuna başladık onun şarjı %65 di benimkiside aynıydı oyun sonunda şarjımız gene aynı kaldı benim cihazımın mah daha yüksekken nasıl benle aynı yüzdeyi alabildi o da mobil veriden oynuyor.
Hocam acikcasi bilmiyorum. Onda kirin 710 islemci var. Belki onun islemcisi sizin cihazdaki islemciden pil konusunda daha iyidir. O yüzden olabilir. Ya da belki o en düşük ayarlarda oynuyordur o da olabilir.

Oyla:

muslee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yazılım
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
6
Doğru söylüyorsunuz zaten benim öyle bir iddam olmadı. Ben fikir olsun diye paylaştım ve nasıl kullandığımı belirttim ki daha % 22 şarjım vardı... Herkese iyi forumlar.

Oyla:

alitoprax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
5
Hocam sanırım mali gpu az güç tüketiyor . Benim arkadaşımda Casper Via g3 var ve 3260mah bataryası var bizde aynı yüzde ile oyuna girdik ve oyun sonu onun şarjı yüzde 2 veya 3 daha fazla kalmıştı yada aynıydı hatırlamıyorum ama 4.30 saat ekran süresi ve %31 şarjı kalmıştı mobil veri full ve pubg ile oynadık onla

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Konu başlığı Forum Kurallarımız'a uygun şekilde düzenlenmiștir.

Forum Kurallarımız Gereği ;

3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.

Oyla:
Üst Alt