Yardım Pil Çabuk Bitiyor (RN7)

harun1234

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
harun öztrük
Cihazım
Red mi note 7
Konular
15
Telefon yurtdışı imei atıldıktan sonra telefona root da atıldı ve ekran süresi en fazla 3 4 saat i buluyor gece yatarken 15 di şarj sabah kalktıgımda kapanmıştı. az önce şarj 100 de cektim hiçbirşey yapmadım 86 kalmış 21 dk ekran süresi sarj 86 kalmış napmalıyım telefondan cok memnundum şarj berbat

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Oneplus 9 5G
Konular
188
Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Forum kuralları gereği konu başlığı yeniden düzenlendi. Lütfen bundan sonraki konularınızı kurallara uygun olmasına dikkat ediniz

Oyla:

taylongali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
i phone 5s
Konular
13
Aktif kullanmadığınız programları ayarlar uygulama ayarların dan, pil tasarrufu miui pil tasarrufu unu seçin, ve telefon root lu dediğin magisk den universal gms doze modülünü veya grenify programı nı yükleyebilirsiniz bunlarda çözüm olmazsa, batarya yı tamamen şarjını bitirin tekrar şarj edip %100 olduğunda 15 ile 30 dk şarjda bekletin yine olmazsa yedek alıp telefonu sıfırlayın, olmadı twrp ile en son güncel rom u tekrar yükleyin öyle deneyin.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

harun1234

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
harun öztrük
Cihazım
Red mi note 7
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktif kullanmadığınız programları ayarlar uygulama ayarların dan, pil tasarrufu miui pil tasarrufu unu seçin, ve telefon root lu dediğin magisk den universal gms doze modülünü veya grenify programı nı yükleyebilirsiniz bunlarda çözüm olmazsa, batarya yı tamamen şarjını bitirin tekrar şarj edip %100 olduğunda 15 ile 30 dk şarjda bekletin yine olmazsa yedek alıp telefonu sıfırlayın, olmadı twrp ile en son güncel rom u tekrar yükleyin öyle deneyin.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MODÜL YÜKLEYİN DERKEN NASIL YÜKLÜYECEM

Oyla:

harun1234

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
harun öztrük
Cihazım
Red mi note 7
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka yetkili yok mu bunlar dışında yapacak bişey yokmu telefonu sarıçam 40 dk da 20 şarj gidiyor başka yapacak bişey yok mu

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Sizin durumunuzda en sağlıklısı IMEI yazan yer veya kişi ile iletişime geçmeniz. Muhtemelen işlemi yaparken bir yerlerde hata yaptı. Kendiniz halletmek istiyorsanız Mi Flash ile flash all seçeneğini işaretleyerek temiz bir kurulum kurabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt