Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sawasawas Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım sawo Cihazım redmi note2 Yaş 47 Konum İzmir Katılım 7 Temmuz 2016 Konular 22 Mesajlar 149 Tepkime puanı 150 Puanları 43 5 Şubat 2017 #1 Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sawasawas Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım sawo Cihazım redmi note2 Yaş 47 Konum İzmir Katılım 7 Temmuz 2016 Konular 22 Mesajlar 149 Tepkime puanı 150 Puanları 43 5 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 sawasawas' Alıntı: Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Nedir çözümü arkadaşlar Şarza takmadım pil bi yükseliyor bi düşüyor Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sawasawas' Alıntı: Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Nedir çözümü arkadaşlar Şarza takmadım pil bi yükseliyor bi düşüyor Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zenex Zirveye Doğru Onursal Yönetici Teknisyen Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Baki Cihazım OnePlus 7T Pro Meslek Öğrenci Konum Trabzon Katılım 15 Ocak 2016 Konular 62 Mesajlar 8.895 Çözümler 10 Tepkime puanı 8.549 Puanları 338 5 Şubat 2017 #3 Temiz bir kurulum yapıp deneyiniz. Devam ederse donanımsal deriz.
sawasawas Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım sawo Cihazım redmi note2 Yaş 47 Konum İzmir Katılım 7 Temmuz 2016 Konular 22 Mesajlar 149 Tepkime puanı 150 Puanları 43 6 Şubat 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Teşekkür ederim öğtetmenim Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi