- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 19
bekliyorum hocam simdiden sağolunbirazdan hallediyorum
bekliyorum hocam simdiden sağolunbirazdan hallediyorum
Mevcut olan twrp silin, bilgisayarı yeniden başlatın bu twrp ile tekrar deneyin hocambekliyorum hocam simdiden sağolun
hemen deniyorumMevcut olan twrp silin, bilgisayarı yeniden başlatın bu twrp ile tekrar deneyin hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
tesekkürler oldu sağolunhemen deniyorum
komutu veriyorum sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor hocamDjkjmer25
Profilime yazdığınız dokunmatik sorunu için otg kablosu cihaza bağlayın ona da mause bağlayıp deneyin.
fastboot komutaları için aşağıdaki zip dosyasını bir klasöre çıkartın cmd-here programını çalıştırın komutları oraya girin
rootlamak için fastboot format userdata komutunu verip sonra fastboot reboot yapcam magisk kurcam ona ugrasıyorum ama yapamadım yardımcı olurmusun lutfen hocam suan twrp bolumundeyim telefon pcyebağlı fakat içinde dolu saçma klasör var ne yapcam bilmiyorum kaldım böyle burda bu tellerden nalatan kimsede yok yardımlarını bekliyorumne yapmak istiyorsunuz ?
Tüm verilerin silinecek. Twrp, wipe gir format data yazan yere dokun yes yazıp onayla. Ardından reboot recovery yapin. Magisk dosyasını cihaza kopyalayın install menüsünden kurun reboot system yapın.rootlamak için fastboot format userdata komutunu verip sonra fastboot reboot yapcam magisk kurcam ona ugrasıyorum ama yapamadım yardımcı olurmusun lutfen hocam suan twrp bolumundeyim telefon pcyebağlı fakat içinde dolu saçma klasör var ne yapcam bilmiyorum kaldım böyle burda bu tellerden nalatan kimsede yok yardımlarını bekliyorum
Disable_Dm-Verity_FEC_v1.1.zip i yükledim şimdi ne yapalıyım peki hocam Rehber - Mi 8 Magisk ile Root (Bootlop Sorunsuz) bu konudaki gibi ilerliyordum fastboot format userdata komutunu kabul etmiyor ama fastboot reboot u kabul ediyorTüm verilerin silinecek. Twrp, wipe gir format data yazan yere dokun yes yazıp onayla. Ardından reboot recovery yapin. Magisk dosyasını cihaza kopyalayın install menüsünden kurun reboot system yapın.
Dm-verity falan yüklemediyseniz yukarıdaki anlatım gibi yapın
Hocam fastboot format userdata yerine. Wipe girip format data yazan yere yes yazıp onaylayın. Anamenuye gelip reboot recovery yapin. Ardından bir sonraki adımdan devam edinDisable_Dm-Verity_FEC_v1.1.zip i yükledim şimdi ne yapalıyım peki hocam Rehber - Mi 8 Magisk ile Root (Bootlop Sorunsuz) bu konudaki gibi ilerliyordum fastboot format userdata komutunu kabul etmiyor ama fastboot reboot u kabul ediyor