Hocam ilk önce bi sakin olun. Şimdi en baştan yaptığınız işlemleri anlatın bakalım nerede yanlış yapıyorsunuz?Denedim hocam ama twrp değil orjinal recovery geliyor hocam kafayı yemek üzereyim hocam
Hocam pcdeki işletim sistemi kaç bit?Hocam xiaomi driverlerını indirin kısmından indirdim onları bi 32 bitini kurdum bi 64 ünü 2 sindede yüklememeye devam etti
Ondan sonra telefonumu bağlıyorum usb hata ayıklama açık bootloader kilidim açık yükleme aracını açıyorum telefonum açık diyorum enter yapıyorum bu aşamları geçiyorum güzelce twrp yazılıyor kısmından ileri gidemiyorum
Hangisi Windows 7 mi 8 mi 10 mu?
Yalnız device info bizde ekran paneli bilgisini vermedi daha doğrusu hiçbir uygulama vermedi. Orangefoxa girip öğrendim ben ve boe çıktı. Dokunmatikte sorun yaşıyorum 10 twrpnin 8 sinde hemen hemenBoe panellerde dokunmatik çalışmayabilir. Device info hw adlı uygulamayı indirip root izni sağlayarak panelinizin üreticisini öğrenebilirsiniz. Zaten tianma ve boe var. Ayrıca tianma paneller daha sarımtrak, az enerji tüketen ve çentik altında gölge olan paneller.
Device info HW uygulamasına kendi ayarlarından root izni vermelisiniz. Öyle gösteriyor. Şekildeki gibi:Yalnız device info bizde ekran paneli bilgisini vermedi daha doğrusu hiçbir uygulama vermedi. Orangefoxa girip öğrendim ben ve boe çıktı. Dokunmatikte sorun yaşıyorum 10 twrpnin 8 sinde hemen hemen