- Adım
- Swat
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- EGM
- Konular
- 21
arkadaşlar eu rom kurabilmek için magisk gerekli mi?
Hocam bu uygulamayı android sürümüne göre mi indiriyoruz indirdiğimiz romun sürümüne göre mi yani telefon 9 ama indirceğim rom 10 hangi twrp yüklicemarkadaşlar eu rom kurabilmek için magisk gerekli mi?
Ben 9 kullanıyorum 9 yükledim,bu twrpnin android 10 için olanı da var,önce 9u indirip kurun o romu, yüklendikten sonra 10 olanı yüklersinizHocam bu uygulamayı android sürümüne göre mi indiriyoruz indirdiğimiz romun sürümüne göre mi yani telefon 9 ama indirceğim rom 10 hangi twrp yüklicem
Hocam yazma hatalı diyor napicamBen 9 kullanıyorum 9 yükledim,bu twrpnin android 10 için olanı da var,önce 9u indirip kurun o romu, yüklendikten sonra 10 olanı yüklersiniz
Driverleri düzgün kurduğunuza ve geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açtıgınızdan emin olunHocam yazma hatalı diyor napicam
hangi driverları kurmam gerekiyor rn7 içinDriverleri düzgün kurduğunuza ve geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açtıgınızdan emin olun
Twrp rehberinde var kendisi indirip kuruyor hocamhangi driverları kurmam gerekiyor rn7 için