Hayır hocam bu sadece mido için Rmn 4x...Redmi note 5 pro ile uyumlumu hocam
Her iki sürümü de denedim benim yaptığım unofficial ile offical rom arasında hiç bir fark yok hocam tek farkı kendi ekibinden olan devlerin yapması sonuç olarak aynı repoyu çekiyorum git den tek farkı benim cihaz altyapısı lineages olması offical ne kullanıyor bilmiyorum...official havoc os v2.2 ile aralarında ne gibi farklar var?
Bana göre Sayın Escobar1945 Hocamın farkı olması yeter ve artar bileofficial havoc os v2.2 ile aralarında ne gibi farklar var?
anladım Escobar1945 bey biraz linux vm, java, source, git, source, repo ve build rom ama tabi official varken herhangi bir mod ve kernel farklılığı olmaksızın vakit kaybı gibi yinede emek vermişsiniz emeğinize sağlık. saygılar.Her iki sürümü de denedim benim yaptığım unofficial ile offical rom arasında hiç bir fark yok hocam tek farkı kendi ekibinden olan devlerin yapması sonuç olarak aynı repoyu çekiyorum git den tek farkı benim cihaz altyapısı lineages olması offical ne kullanıyor bilmiyorum...
DotOS-v3.0-UNOFFICIAL By Escobar1945
O zaman sizin mantığınıza göre, herkes global kararlı kullanmalıanladım Escobar1945 bey biraz linux vm, java, source, git, source, repo ve build rom ama tabi official varken herhangi bir mod ve kernel farklılığı olmaksızın vakit kaybı gibi yinede emek vermişsiniz emeğinize sağlık. saygılar.