- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi a2
- Konular
- 0
Neden ayrı gayrı öyle. Tüm mi a2lere aynı anda gelmez mi sadece xiaomiye has bir durum musana daha gelmemiştir
Neden ayrı gayrı öyle. Tüm mi a2lere aynı anda gelmez mi sadece xiaomiye has bir durum musana daha gelmemiştir
telefonu sistem güncellemesinden güncellemeyi denedinmiNeden ayrı gayrı öyle. Tüm mi a2lere aynı anda gelmez mi sadece xiaomiye has bir durum mu
Zaten ordan deniyorum hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
telefonu sistem güncellemesinden güncellemeyi denedinmi
Sonrasında telefona hard reset attım hard resetten sonra telefon da kulaklik sesi de kendine geldi. Falan filan yazarım yineValla arkadaşlar güncellemeyi geldiği gibi mobil veri üzerinden yaptım neyse açıldı telefon animasyon geçişleri güzel olmuş hoşuma gitti. Pil süresinde herhangi bir uzama ya da kısalma sevmedim şu an her akşam işten eve geldiğimde 40 lrda falan kalıyor batarya genel olarak durum bu kulaklıkla müzik dinlemeyi seven birisiyim bı anda kulaklık sesi kisildi güncellemeyi yaptıktan sonra sonrasında
3000 mah pilin nesini uzatma yapacak adam normal kullanımda 1 gün gidiyor yoğun kullanımda yetmiyor bence iyi ben şarj konusunda not 5 pro alabilirdin ondada bundaki özellik yokValla arkadaşlar güncellemeyi geldiği gibi mobil veri üzerinden yaptım neyse açıldı telefon animasyon geçişleri güzel olmuş hoşuma gitti. Pil süresinde herhangi bir uzama ya da kısalma sevmedim şu an her akşam işten eve geldiğimde 40 lrda falan kalıyor batarya genel olarak durum bu kulaklıkla müzik dinlemeyi seven birisiyim bı anda kulaklık sesi kisildi güncellemeyi yaptıktan sonra sonrasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sonrasında telefona hard reset attım hard resetten sonra telefon da kulaklik sesi de kendine geldi. Falan filan yazarım yine
3000 mah pilin nesini uzatma yapacak adam normal kullanımda 1 gün gidiyor yoğun kullanımda yetmiyor bence iyi ben şarj konusunda not 5 pro alabilirdin ondada bundaki özellik yok