Haber Pie güncellemesi Mİ A2 ye (Türkiye için)resmi olarak geldi!

wantet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ota
Cihazım
xiaomi not4x
Konular
11
?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden ayrı gayrı öyle. Tüm mi a2lere aynı anda gelmez mi sadece xiaomiye has bir durum mu
telefonu sistem güncellemesinden güncellemeyi denedinmi

wantet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ota
Cihazım
xiaomi not4x
Konular
11
bölüm bölüm dağıtılıyor o zaman sabret biraz

İsa 55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
11
Bir kaç kere yenileyen sistem güncellemesi kısmından ilk banada zaten güncel diyordu

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
arkadaşlar cihazım a2 lite henüz bize gelmedi, vpn ile de yapmadım, sormak istediğim birşey var, vpn ile yapanlarda fm radio da aktif olmuş, acaba siz yani türkiyeye gelen a2 için pie güncellemesinde de radyo geldi mi acaba?

Berkaymia2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
MiA2
Konular
1
Valla arkadaşlar güncellemeyi geldiği gibi mobil veri üzerinden yaptım neyse açıldı telefon animasyon geçişleri güzel olmuş hoşuma gitti. Pil süresinde herhangi bir uzama ya da kısalma sevmedim şu an her akşam işten eve geldiğimde 40 lrda falan kalıyor batarya genel olarak durum bu kulaklıkla müzik dinlemeyi seven birisiyim bı anda kulaklık sesi kisildi güncellemeyi yaptıktan sonra sonrasında

Valla arkadaşlar güncellemeyi geldiği gibi mobil veri üzerinden yaptım neyse açıldı telefon animasyon geçişleri güzel olmuş hoşuma gitti. Pil süresinde herhangi bir uzama ya da kısalma sevmedim şu an her akşam işten eve geldiğimde 40 lrda falan kalıyor batarya genel olarak durum bu kulaklıkla müzik dinlemeyi seven birisiyim bı anda kulaklık sesi kisildi güncellemeyi yaptıktan sonra sonrasında
Sonrasında telefona hard reset attım hard resetten sonra telefon da kulaklik sesi de kendine geldi. Falan filan yazarım yine

wantet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ota
Cihazım
xiaomi not4x
Konular
11

Sonrasında telefona hard reset attım hard resetten sonra telefon da kulaklik sesi de kendine geldi. Falan filan yazarım yine
3000 mah pilin nesini uzatma yapacak adam normal kullanımda 1 gün gidiyor yoğun kullanımda yetmiyor bence iyi ben şarj konusunda not 5 pro alabilirdin ondada bundaki özellik yok

DejavuTr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi A2 4/64
Konular
4
3000 mah pilin nesini uzatma yapacak adam normal kullanımda 1 gün gidiyor yoğun kullanımda yetmiyor bence iyi ben şarj konusunda not 5 pro alabilirdin ondada bundaki özellik yok

3000 mah pilin nesini uzatacak felan yanlış bir bakış açısı yeni güncelleme ile beraber cpu da deep sleep özelliği daha fazla kullanılır hale gelmiş mesela bu dahi çok fark yaratacaktır.

İsa 55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
11
Deep sleep için çözüm varmı yada çözüme gerek varmı