Kusura bakmayın hocam. Beklentilerinizi karşılayamadığım için... sizle alakalı değil hocam sorun
ua_mustafa_20 Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım mustafa Cihazım poco x3 nfc Meslek profesyonel işsiz Konum Denizli Katılım 17 Eylül 2016 Konular 87 Mesajlar 1.746 Tepkime puanı 2.617 Puanları 138 22 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #21 PURE' Alıntı: Kusura bakmayın hocam. Beklentilerinizi karşılayamadığım için... Genişletmek için tıkla ... sizle alakalı değil hocam sorun
PURE' Alıntı: Kusura bakmayın hocam. Beklentilerinizi karşılayamadığım için... Genişletmek için tıkla ... sizle alakalı değil hocam sorun
Trissandom Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Halil Cihazım Pocophone F1 Yaş 29 Konum Istanbul Katılım 13 Şubat 2019 Konular 61 Mesajlar 666 Tepkime puanı 557 Puanları 108 25 Temmuz 2019 #22 Pure iletişiminden dolayı tebrik ederim, ben de freelancer grafikerim boş zamanda destek çıkabilirim kolay gelsin.
Pure iletişiminden dolayı tebrik ederim, ben de freelancer grafikerim boş zamanda destek çıkabilirim kolay gelsin.