Buse S. Ada
Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
- Adım
- Buse
- Cihazım
- RN 11 Pro
- Meslek
- Eticaret Yönetimi
- Konular
- 157
Hocam ben denemek için ENIX tema paketini indirmiştim. İndirmede Zip olarak iniyor. Zip dosyasını ayrıştırma yaparak download klasörünün içine attım.
Program içerisinde ilk önce düzenleme yaptığıniz temayı pick a Theme veya Browse yoluyla seçmeniz gerekiyor. Bende çalışan yöntem şu şekilde oldu.
Toplu import edecek şekilde güzel paket bulamadım.
App icon bölümünden Select icons manually diyerek iconunu değiştirmek istediğim uygulamayı bularak dosya yöneticisi download klasorune attığım icon pack klasöründeki PNG dosyasını seçtim. Sonrasında temayı kaydedip ayarlardan tema güncellemesi yaptım.
İcon boyutunun varsayılan boyutlarla aynı olması güzel oluyor, benimki minicik kalmıştı.
Program içerisinde ilk önce düzenleme yaptığıniz temayı pick a Theme veya Browse yoluyla seçmeniz gerekiyor. Bende çalışan yöntem şu şekilde oldu.
Toplu import edecek şekilde güzel paket bulamadım.
App icon bölümünden Select icons manually diyerek iconunu değiştirmek istediğim uygulamayı bularak dosya yöneticisi download klasorune attığım icon pack klasöründeki PNG dosyasını seçtim. Sonrasında temayı kaydedip ayarlardan tema güncellemesi yaptım.
İcon boyutunun varsayılan boyutlarla aynı olması güzel oluyor, benimki minicik kalmıştı.
hocam bu tema editörle icon pack yüklemek istiyorum rootsuz eea sürüme. import icons a tıklatığımda select icon pack kısmında klasör seçemiyorum. icon paketini nereye kopyalamam gerek burda görünmesi için?