Soru Performans olarak en iyi rom.

shadow_170

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
3
Arkadaşlar iyi günler. Cihazı alalı 1,2 ay oldu (Hepsiburada sağolsun) ve, hemen hemen denemediğim rom, ıvır zıvır kalmadı gibi. Son olarak kullandığım LOS ve Global beta sürümleriydi ve bunlara ek Guyver Kerneli yükleyerek kullanmaya başladım. Şimdilik gördüğüm en iyisi bunlar gibi (çin romu hariç tabi onların ayrı bi akıcılığı vardı sanki.) ama, ben hâlâ cihazın daha yüksek bir performans verebileceğini düşünüyorum. İlk aldığımda cihaz fişek gibiydi acayip akıcıydı, bootloader ı bir açtım rom ları dene babam dene derken, şu an hiçbir romda o ilk aldığım hızı alamıyo gibi hissediyorum. Bu arada performans olarak en büyük sıkıntı çektiğim şeyse bir oyun (marvel future fight). Telefonu ilk aldığımda hiç kasmayan oyun şu an yeri gelince oynanmayacak kadar kasıyor. Telefona vulkan desteği olan rom yükledim onda da ayrı bi sıkıntı oldu (sistemde vulkan gözüküyor fakat uygulamalar hâlâ cihazı uyumsuz olarak görüyor. Sizlerden ricam, bana performans olarak bu global developer romdan çok daha iyi performans verebilecek bir rom önerebilir misiniz, özellikle oyun performansı için.

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
Bu rom nasıldır acaba

Oyla:

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Resurrection Remix kullanmanızı tavsiye ederim. O kadar detaylı ayarları var ki. Bunu da mı koymuşlar diyor insan. Performansı daha iyi geldi bana Miui romlara göre. Bir bakmanızı tavsiye ederim.

Oyla:

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Miui romun içinde kaldıramadığım bir işe yaramayan o kadar çok uygulama var ki artık sinirimi bozmaya başlamıştı. Tema yüklüyorum, takıntılıyım ben, tema illaki bir uygulamayı desteklemiyor. O arada öylece sırıtıyor. Ona da gelemiyorum. O yüzden en güzeli stock android arayüzüne yakın bir sistem kurmak.

Oyla:

kadernaznaz

Tek yol AŞK gerisi yalan
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NeJdeT
Cihazım
Mi Mix
Konular
39
Arkadaşlar iyi günler. Cihazı alalı 1,2 ay oldu (Hepsiburada sağolsun) ve, hemen hemen denemediğim rom, ıvır zıvır kalmadı gibi. Son olarak kullandığım LOS ve Global beta sürümleriydi ve bunlara ek Guyver Kerneli yükleyerek kullanmaya başladım. Şimdilik gördüğüm en iyisi bunlar gibi (çin romu hariç tabi onların ayrı bi akıcılığı vardı sanki.) ama, ben hâlâ cihazın daha yüksek bir performans verebileceğini düşünüyorum. İlk aldığımda cihaz fişek gibiydi acayip akıcıydı, bootloader ı bir açtım rom ları dene babam dene derken, şu an hiçbir romda o ilk aldığım hızı alamıyo gibi hissediyorum. Bu arada performans olarak en büyük sıkıntı çektiğim şeyse bir oyun (marvel future fight). Telefonu ilk aldığımda hiç kasmayan oyun şu an yeri gelince oynanmayacak kadar kasıyor. Telefona vulkan desteği olan rom yükledim onda da ayrı bi sıkıntı oldu (sistemde vulkan gözüküyor fakat uygulamalar hâlâ cihazı uyumsuz olarak görüyor. Sizlerden ricam, bana performans olarak bu global developer romdan çok daha iyi performans verebilecek bir rom önerebilir misiniz, özellikle oyun performansı için.
EPİC ROM TAVSİYEMDİR. ve tel'e modifiye rom vs. cart curt :(yükledinizmi ilk günkü performansı alamazsınız. haşa söz meclisten dışarı hiç bakire bir kız'la defalarca kullanılmış bir karı nın performansı bir olur mu . ya biraz garip bi örnek verdim ama.mm~~:(
SON versiyonu burada

Oyla:

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular