- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi Mi 5S
- Konular
- 3
Arkadaşlar iyi günler. Cihazı alalı 1,2 ay oldu (Hepsiburada sağolsun) ve, hemen hemen denemediğim rom, ıvır zıvır kalmadı gibi. Son olarak kullandığım LOS ve Global beta sürümleriydi ve bunlara ek Guyver Kerneli yükleyerek kullanmaya başladım. Şimdilik gördüğüm en iyisi bunlar gibi (çin romu hariç tabi onların ayrı bi akıcılığı vardı sanki.) ama, ben hâlâ cihazın daha yüksek bir performans verebileceğini düşünüyorum. İlk aldığımda cihaz fişek gibiydi acayip akıcıydı, bootloader ı bir açtım rom ları dene babam dene derken, şu an hiçbir romda o ilk aldığım hızı alamıyo gibi hissediyorum. Bu arada performans olarak en büyük sıkıntı çektiğim şeyse bir oyun (marvel future fight). Telefonu ilk aldığımda hiç kasmayan oyun şu an yeri gelince oynanmayacak kadar kasıyor. Telefona vulkan desteği olan rom yükledim onda da ayrı bi sıkıntı oldu (sistemde vulkan gözüküyor fakat uygulamalar hâlâ cihazı uyumsuz olarak görüyor. Sizlerden ricam, bana performans olarak bu global developer romdan çok daha iyi performans verebilecek bir rom önerebilir misiniz, özellikle oyun performansı için.