Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baktım onlara hocam mtp disabled. Dedim ya yapmadığım şey kalmadı. Kesin yazılımsal her yerde görüyorum storage i sadece usb kablo ile göremiyorum.
Magisk den android ile alakalı herşeyi hide yaptık ondan olabilir mi acaba diyeceğim ama yaptıktan sonra bağlamıştım.
Usb kabloda pc herhangi bir sorun yok başka tel ile denedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar sizin gibi değerli ustalar yardım ediyor. Çok şey yazdım bu konuda. Aşağıdaki linkde bayağı bir yardımcı oldular ama nafile olmuyor.
Migrate i sd de zibilyon kere kullandım. Flash yapar gibi yapıldığı için bu telde brick olur korkusu beni tedirgin ediyor. Titanium backup kurdum yedek aldım ama restore edeceğinden pek emin değilim. Migrate'in yaptığı işlem sistem klasörüne gerekli dosyaları yerleştirmek. System dosyasına...
Hocam son olarak ayarlar - uygulamalar - uygulamaları yönet - sağ üst taraftaki 3 nokta - sistem uygulamalarını göster diyin. Arama yerine mtp yazın. MTP Ana Makinesi diye bir uygulama var ona tıklayın. Orada verileri temizle diyip tüm verileri temizleyip deneyin. Umarım sonuca varırsınız
Hocam son olarak ayarlar - uygulamalar - uygulamaları yönet - sağ üst taraftaki 3 nokta - sistem uygulamalarını göster diyin. Arama yerine mtp yazın. MTP Ana Makinesi diye bir uygulama var ona tıklayın. Orada verileri temizle diyip tüm verileri temizleyip deneyin. Umarım sonuca varırsınız