- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- redmi7a xioami
- Konular
- 1
PC SUITE ile bilgisayara cihazımı bağlayamıyorum aşağıdaki linkte olan yardım seçeneklerini uyguladım ancak çözüm bulamadım. destekerinizi bekliyorum
geliştiri seçeneklerinden işlemleri yaptım ama olmadı sırası ile ;
imdi telefonu, programa tanıtma işlemine gelelim.
* İlk yapmamız gereken Telefonumuzda "USB hata ayıklama ve USB üzerinden yükle" seçeneklerini açmak //// yapıldı
(Bilmeyenler için sırası ile Ayarlar/Telefon hakkında/MIUI sürümü art arda tıklayın. //// yapıldı
Ardından tekrar Ayarlar/Ek ayarlar/ Geliştrici seçenekleri menüsüne girin ve "USB hata ayıklama ve USB üzerinden yükle" aktif edin.//// yapıldı
* Programımızı açalım //// yapıldı
* Bizde Mi hesabımızı açmamızı isteyecek, gerekli alanları doldurduktan sonra giriş yapalım.//// yapıldı
* Eğer yukarıdaki işlemleri doğru bir şekilde yaptığınız taktirde aşağıdaki SS gelecektir. ///// ilerleyemiyorum
geliştiri seçeneklerinden işlemleri yaptım ama olmadı sırası ile ;
imdi telefonu, programa tanıtma işlemine gelelim.
* İlk yapmamız gereken Telefonumuzda "USB hata ayıklama ve USB üzerinden yükle" seçeneklerini açmak //// yapıldı
(Bilmeyenler için sırası ile Ayarlar/Telefon hakkında/MIUI sürümü art arda tıklayın. //// yapıldı
Ardından tekrar Ayarlar/Ek ayarlar/ Geliştrici seçenekleri menüsüne girin ve "USB hata ayıklama ve USB üzerinden yükle" aktif edin.//// yapıldı
* Programımızı açalım //// yapıldı
* Bizde Mi hesabımızı açmamızı isteyecek, gerekli alanları doldurduktan sonra giriş yapalım.//// yapıldı
* Eğer yukarıdaki işlemleri doğru bir şekilde yaptığınız taktirde aşağıdaki SS gelecektir. ///// ilerleyemiyorum
Rehber - Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)
Mi PC Suite 3.0 (Türkçe) Merhaba MUI Türkiye ailesi Bu konuda size Mi PC Suite 3.0 kurulumu ve Türkçe dil yapma işlemleri için bir rehber hazırladık. * Başlamadan önce önce linkte vermiş olduğum 2 adet dosyayı indirelim. * ilk önce "amt.exe" isimli dosyamızı kuralım. Programa kolay erişim...
forum.miuiturkiye.net