hocam insallah düzelir telefon harika ama su gibi sarj yiyor sanirsam mediatek islemcisinden dolayiOnu bilemiyorum, ben beta kullanıyorum ve şarj konusunda şikayetim yok.
Hocam, şarj konusu çok görecelidir.hocam insallah düzelir telefon harika ama su gibi sarj yiyor sanirsam mediatek islemcisinden dolayi
hocam telefon simdide arayan kisi kendi sesini duyuyormus sarj konusu düzelmedi en iyisi ben teli geri götürem iade edicem herhaldeHocam, şarj konusu çok görecelidir.
Telefona, kullanan kişiye, kullanılan proğramlara vs. vs. göre değişir.
Benim 2 gün giden şarjım senin elindeki aynı telefon ile belki 5 saat gider.
Başka kişilerle de deneme yaparak karar verirseniz iyi olur.hocam telefon simdide arayan kisi kendi sesini duyuyormus sarj konusu düzelmedi en iyisi ben teli geri götürem iade edicem herhalde
Hocam mi resmi sitesinden telefonuzun modeli neyse indirin telefonuza guncelleyiciden paket seć diyip yukleyin ben böyle sorunsuz bir sekilde geçtimGeri donus konusunda yardimci olabilecek biri var mi acaba? Paket yukleyiciden gun ellemeyi yukleyebiliyoruz dendi ama deneyen konuya dair net bilgisi olan ve dosya indirme linkini paylasabilecek arkadas var midir?
Mi 6 için MIUI 9 Global Stable Rom 9.5.8.0 --- MIUI 10 Global Stable 10.0.1.0Bana niye hala gelmedi şu miui10, mi???
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi6
Hocam mi resmi sitesinden telefonuzun modeli neyse indirin telefonuza guncelleyiciden paket seć diyip yukleyin ben böyle sorunsuz bir sekilde geçtim
Hocam ben redmi note 4 te gectim mi6 rolback olayini bilmiyorum vallaSiz yenilerde mi gectiniz? Ve sifirlaniyor mu cihaz? Rollback olayindan bahsediliyor mi 6 da bu var mi? Cok soru soruyorum ama lgrenmeden is yapmak istemiyorum.