Yardım PC olmadan twrp ile rom yüklemek mümkün mü?

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 11.0.4.0
Telefon Modeli
Redmi Note 6Pro
Bootloader Kilidi
Açık
PC aylar öncesinde bozuldu. Telefonumda twrp yüklü fakat global kararlı 11.0.5.0, Kernel ve magisk pc olmadığı için kuramıyorum. PC olmadan da mümkün diyorlar fakat twrp öncesinde dosyaları download a indirdik diyelim. Depolamayı görebilmek için format data sonrası indirdiğimiz dosyalar yine silinecek. E nasıl onları twrp üzerinden kuracağız?

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Bu arada aşağıda images gibi birşey yazar indirince oraya basın yoksa göükmez ama bu arada nerden indirip atacaksınız PC olmadığını söylediniz otg var mı ki

Oyla:

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Öncelikle cihazınıza uygun orangefox sürümünü cihaza indirin sonrasında twrp üzerinden img yükle kısmından gösterip yükleyin.
Hocam kırtasiyedeki bilgisayarı kullanacağım. PC üzerinden cmd ile nasıl yaparız cihazda kalıcı yüklü olan twrpyi silmemiz gerekir mi yoksa direk orangefox img sini cmdden yüklesek kalıcı olarak cihaza yüklenmiş olur mu?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam kırtasiyedeki bilgisayarı kullanacağım. PC üzerinden cmd ile nasıl yaparız cihazda kalıcı yüklü olan twrpyi silmemiz gerekir mi yoksa direk orangefox img sini cmdden yüklesek kalıcı olarak cihaza yüklenmiş olur mu?

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam bana kalırsa orange yüklemeden direk yeni rom kurum twrp den rom varsa veya global rom kurum Stoya hocam Xiaomi tool v2 link atarsanız iyi olur sizde vardir

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam bana kalırsa orange yüklemeden direk yeni rom kurum twrp den rom varsa veya global rom kurum Stoya hocam Xiaomi tool v2 link atarsanız iyi olur sizde vardir

Yeteri kadar link verdim,bu kadar yeterli Yes~~

Oyla:

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Twrpden gösterdiğiniz yöntem ile orangefox img yükledikten sonra orangefox direk kalıcı bir şekilde kurulmuş olacak değil mi hocam başka işleme gerek kalmayacak kalıcı olması için?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Twrpden gösterdiğiniz yöntem ile orangefox img yükledikten sonra orangefox direk kalıcı bir şekilde kurulmuş olacak değil mi hocam başka işleme gerek kalmayacak kalıcı olması için?

ZİP dosyasını direk yükleyin otomatik orangefox olur,bir sayfa geride verdiğim yöntemle de istediğiniz romu yükleyin,videolu anlatım mevcut.

Oyla:
Üst Alt