Anladım youtube da videoları var fakat uygun driveri bulamadım o konuda yardımcı olabilecekmisinizAynı ekran kartının 4 GB olan modeli bende var, BIOS güncellemesi deneyin olmazsa başka çözümlere bakacağız. Benim güç kaynağım 300 Watt, ayrıca OverClock (Hız Aşırtması) yapmış bulunmaktayım. Ona rağmen bu sorunu hiç yaşamadım.
Deniyorum hemenFişi sökün, BIOS pilini çıkarıp 5-10 dk bekleyin BIOS sıfırlansın.
Çözemessek en kısa sürede soracağım teşekkürler dostum.Vatan bilgisayarda bildiğim kadariyla bu tur konularda yardimci oluyorlar kasayi direk goturursen ekran kartiyla kendileri kuruluk yapiyor . Ryzen 3 sistem kurmustum bios guncellemesini onlar baska pc de yapmislardi ucretsiz ilbir sor istersen
Ne demek istediğini tam anlayamadım dostumişlemci ve sisteme takılı parçaların tahmini ne kadar tüketeceğini hesapla sonuca göre güç kaynağı yetip yetmeyeceğini anlarsın.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim birde ekran kartını takınca on boarda geçiyomu bi bakaarmısın
Bios pilini çıkartıp taktım sorun devam ediyor dostumFişi sökün, BIOS pilini çıkarıp 5-10 dk bekleyin BIOS sıfırlansın.
Onları deneyemedim vga kablom yok malesefekran kartının onboard vga çıkışından görüntü geliyomu eğer öyle gilyosa bios da igp peg diye ayarları olması lazım
Nasıl bir ayar Dostum fakat videoyu izlediysen kart takılı iken hiçbir yere girmiyor sadece fanlar dönüyobios da şöyle bi ayar olucak bi kontrol edermisin
Dostum buldum o ayarı hepsini denedim peg pci pegigp igp pci peg gbios üzerinde graphics adapter diye bi ayar olucak
o peg/igp değilse düzelt bir de öyle dene