- Adım
- kemal
- Cihazım
- redmi note 7
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Hint Global
- Telefon Modeli
- Redmi Note 9 Pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Redmi note 9 pro telefonuma hint rom attım. Öncesinden Mi Phone Assistant uygulaması ile bilgisayarıma telefonun 25 GB lık tüm yedeğini aldım. Kurulum sonrası tekrar yedeğimi uygulama ile geri yüklemek istediğimde sadece galeri, telefon ayarları, kişileri ve sms lerin geri geldi. Hiç bir uygulama geri yüklenmedi.. (önceden yaptığım yeri yüklemede yedekteki tüm uygulamalar da telefondaki yerlerine göre geri yüklenmişti)
Pc deki yedeği "Bu bilgisayar\Redmi Note 9 Pro\Dahili olarak paylaşılan depolama alanı\MIUI\backup" dizisine kopyalayarak telefon üzerindeki "yedekle ve geri yükle" üzerinden geri yükleme yapmayı denedim fakat yedeği görmüyor.
*Dosyaları kopyalayıp son aldığım yedek klasörüne (MIUI\backup\AllBackup\28072021_141242) yapıştırmayı denedim. bu sefer telefondan görüyor fakat son yedeğe dokununca atıyor :/
Herhangi bir fikri olan var mı acaba?
Şimdiden çok teşekkür ederim..
Pc deki yedeği "Bu bilgisayar\Redmi Note 9 Pro\Dahili olarak paylaşılan depolama alanı\MIUI\backup" dizisine kopyalayarak telefon üzerindeki "yedekle ve geri yükle" üzerinden geri yükleme yapmayı denedim fakat yedeği görmüyor.
*Dosyaları kopyalayıp son aldığım yedek klasörüne (MIUI\backup\AllBackup\28072021_141242) yapıştırmayı denedim. bu sefer telefondan görüyor fakat son yedeğe dokununca atıyor :/
Herhangi bir fikri olan var mı acaba?
Şimdiden çok teşekkür ederim..