- Adım
- MKG
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 13
hocam orangefox R12.1 i Şifrelemeye karşı yapılandırabilir misiniz?
Cihaz ağacı derken neyi kast ettiğinizi bilmiyorum.Cihaz ağacı var mı?
İndirdiğiniz sayfa linkini bana atın.
Hmmm. Yine cihaz ağacı (kodu diyelim) paylaşılmamış imaj... Açık kaynak kuralları yine umursanmamış...Recovery - OrangeFox Recovery A11-A12-A13
Orange Fox Recovery: A11 : A11 ile uyumludur. R11.1 BETA : A11-A12-A13 uyumludur. R12.1 Beta : A12-A13 uyumludur. NOTLAR a11deyken direkt r11.1 BETA kurarsanız ofox logosunda kalıyorsunuz o yüzden ilk a11 ofoxu flashlayın lazım olursa r11.1 beta flashlarsınız. "TWRP & OrangeFox doesn't work...forum.miuiturkiye.net
bu dosyalar olabilir mi?Hmmm. Yine cihaz ağacı (kodu diyelim) paylaşılmamış imaj... Açık kaynak kuralları yine umursanmamış...
kardeşim bende redmi note 8 vardı bende normal miui Bluetooth açılmıyordu magisk sonrası sorunu şöyle çözdüm twrp yükledim magisk yükledim telefon açıldı magiskten ek kurulum yaptım ve telefonu yeniden başlattım normal şekilde sonra telefonu kapatıp twrp den temizle yaptım düzeldiRosemary için iki sorum olucak hocam.
Magisk yüklenince bağlantı noktası ve wifi açılmıyor işlevini yitiriyor. Tekrardan miui atmak zorunda kalıyorum. Hiç yaşayanı gördünüz mü çünkü elimden bir sürü xiaomi cihaz geçti ve ilk defa denk geldim bu soruna.
Önerdiğiniz rosemary custom rom varmı ? rising os 1.4 düşünüyorum şuan.