Yardım Paycell ve vakifbank root problemi

elnindo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Evolution x android 15
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Paycell ve vakifbankta root gizleme shamiko felan hepsini yaptım ancak bu 2 uygulamada robot sorununu asamıyorum ne yapmalıyım sizce güncel bir çözümü olan varmidir

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Paycell ve vakifbankta root gizleme shamiko felan hepsini yaptım ancak bu 2 uygulamada robot sorununu asamıyorum ne yapmalıyım sizce güncel bir çözümü olan varmidir
Magisk mi kullanıyorsunuz kernelsu mu?

Oyla:

usermensunal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi
Konular
1
Sorunu çözebildiniz mi? bendede aynı sorun var root gizledikten sonra giremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu çözebildiniz mi? bendede aynı sorun var root gizledikten sonra giremiyorum

Oyla:

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Daha önce başka bir konu başlığında da yazmıştım. Xiaomi 14 Ultra kullanıyorum. Bootloader kilidim açık. Telefonumda root var. Magisk root. Kendimce bulduğum çözümü yazıyorum. Bugün 12 Aralık 2024 ve halen çok şükür sorunsuz tüm bankacılık uygulamalarını kullanabiliyorum.

Magisk üzerinden bankacılık uygulamasını aşabilirsiniz. 5 adet bankacılık uygulaması kullanıyorum. Hiçbirinde sorun yaşamıyorum.
1-Enpara
2-Qnb
3-Akbank
4-Ziraat
5-Yapı Kredi

Kendimce bulduğum çözüm :
1- Tüm bankacılık uygulamaları silinecek ve aşağıda anlattığım usülde yüklenmeli.
2- Yapılacak ilk iş, Magisk gizle yapıyorum ve devamında magisk için bir isim girmem isteniyor, rastgele bir isim giriyorum. (Tel yeniden başlatmalı.)
3- Magisk Zygisk ve altındaki reddetme listesini zorla seçeneklerini etkinleştiriyoruz. (Tel yeniden başlatmalı.)
4- Bankacılık uygulamalarını yüklüyoruz, ama ÇALIŞTIRMIYORUZ.
5- Magisk uygulamasını açıyoruz ve Reddetme listesini yapılandır seçeneğinden bankacılık uygulamasını seçiyoruz. Ama burada bir şeye dikkat etmeliyiz
Bankacılık uygulamasını seçince, banka uygulamasına ait mavi çizgi tamamen uzun olmalı. uzun değilde yarım falan kalmışsa, burada bankacılık uygulamasının üzerine tıklanacak ve açılan listedeki bankacılık uygulamasına ait com... seçeneklerinin hepsi seçilerek mavi çizgi tam uzunlukta olması sağlanmalı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu yöntemi deneyip sonucu burada paylaşabilirsiniz.
Yukarıda anlatılanları deneyebilir misiniz?

Oyla:

TheCold75

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuz Işık
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
Kernelsu Next kullanabilirsiniz.

Oyla:

elnindo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kernelsu next ile ne yapıyorum onu bilmiyorum ki, ayrıca reddetme listesi mavi tik onu fulleme felan hepsini yaptım ama çözüm olmadi

Oyla:

TheCold75

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuz Işık
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
Hocam kernelsu next ile ne yapıyorum onu bilmiyorum ki, ayrıca reddetme listesi mavi tik onu fulleme felan hepsini yaptım ama çözüm olmadi
Birşey yapmana gerek yok kernelsu Next kur magisk kaldır otomatik olarak uygulamalar göremiyor.

Oyla:
Üst Alt