Bana 1550'den dem vuranlar burda 1550 yazmışlar. Ahhh...Arkadaşlar xiaomi mi5 64 gb 1550 tl sanalpazar yada sahibinden.com dan da satış yapabiliriz fakat komisyonu üzerine eklenmek şartıyla havale yoluyla da satışımız var 1550 tl kargo ücreti alıcıya ait. %100 Türkçe global dil desteği kayıt kullanıcıya ait olacak. Anacak cüzzi bi miktarla kayıtta yapabiliriz yada sizin eski telefonunuzun İmei kaydını kullanabiliriz isteğe bağlıdır. Sorularınız olursa özelden yada buraya yorum atın.
Arkadaşlar xiaomi mi5 64 gb 1550 tl sanalpazar yada sahibinden.com dan da satış yapabiliriz fakat komisyonu üzerine eklenmek şartıyla havale yoluyla da satışımız var 1550 tl kargo ücreti alıcıya ait. %100 Türkçe global dil desteği kayıt kullanıcıya ait olacak. Anacak cüzzi bi miktarla kayıtta yapabiliriz yada sizin eski telefonunuzun İmei kaydını kullanabiliriz isteğe bağlıdır. Sorularınız olursa özelden yada buraya yorum atın.
sakın sanalpazar da satma ben sattım para halaa yatmadı sakın aman ha kayyum atandı işleri zor
Nasıl yani ?Sen sattın,telefonu gönderdin, karşı taraf ödemeyi mi onaylamadı?
onayladı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
burdan bak banka ile problem yaşıyorlar 4 ay dır yatmıyan var.
hocam bir insan neyi kınarsa o başına gelirmişBana 1550'den dem vuranlar burda 1550 yazmışlar. Ahhh...
Bu nasıl bir iştir? Hem dua etsinler yeter diyorsunuz, hem de 50TL daha ucuza alabileceklerken, sizden 50TL daha pahalıya almak zorunda bırakıyorsunuz. Madem bu kadar idealist söylemler içindesiniz, günlerdir forumu birbirine kattınız, yazın o kişinin ismini göreyim. Böylece forumdaki herkes fiyatlarını kırmak zorunda kalır. Sizin o sloganınız da daha kolay gerçekleşir. Tabi samimiyseniz. Hani herkes akıllı telefon sahibi olacak diyorsunuz ya, o slogan.ben o 1700 tlyi biriktirmek için kursağımdan kestim benim gibi akıllı telefon almak için harçlığını biriktiren yada harcamasını kısan herkesin telefon sahibi olmasını istiyorum oyüzden düşük fiyata verecem. Kullansınlar dua etsinler yeter.