Yardım Parmak izi sorunu

Alicandrd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Red mi 5 plu
Konular
2
Merhaba arkadaşlar geçenlerde resmi 5 plus cihazımın parmak izini okumaya başladığını fark ettim. Sensör temiz açtım temizledim normal.sekilde parmağımı ekliyor ama ekranı açarken parmağımı okuttugumda okumuyor. Rom yükledim rezervleri yaptım ama duzelmedi ve telefonu yeniden başlatınca parmak izi kayıtlarını otomatik siliyor sizce neden böyle yazılımsal mı donanımsal mı garantisi yok donanım testinde parmak izi sorunsuz çalışıyor diyor lütfen yardımcı olun

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Oyla:

Alicandrd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Red mi 5 plu
Konular
2
Müsait bir anında geri dönecektir. Onun haricinde fikri olan arkadaşlar zaten yazarlar emin olunuz.

MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
umarım ana karttan şüpheleniyorum bir ara açtığımız da parmak içinin kenrlarında nem gibi yağ varmış acaba o yağ ile ilgili olabilir mi diye düşünüyorum alkole yatırdık sensörü sonra iyice kuruttuk yağ vs varsa gitsin diye ama sorun aynı

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
umarım ana karttan şüpheleniyorum bir ara açtığımız da parmak içinin kenrlarında nem gibi yağ varmış acaba o yağ ile ilgili olabilir mi diye düşünüyorum alkole yatırdık sensörü sonra iyice kuruttuk yağ vs varsa gitsin diye ama sorun aynı
Pek fikrim olmadığı için ne yorum yapabiliyorum ne de çözüm yolu sunabiliyorum kusura bakmayın.

MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt