Yardım Parmak İzi Sorunu

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
Eu beta 9.8.1 sürümünü kullanıyorum ilk kurduğumda pek bir sorunu yoktu wp bildirimi hariç. Dün 9.9.3 yapmaya çalıştım ingilizce kullanmam gerekiyormuş diye tekrar twrpden format data 4 wipe yapıp 9.8.1 sürümüne döndüm. Şuan ekranı kapattığımda parmak izi simgesi görünmüyor ve okumuyor. Ayarlardan simgeyi göster açık ve kapalıyken denedim sonuç değişmedi tekrar tüm bilgilerim ayarlarım silinecek mi bi parmak izi için? Bir de mi 9 için önereceğiniz bi rom ve sürümü var mı acaba global stabilden geçmiştim. Batarya konusu global stabilden daha iyi. Bataryası ve performansı iyi olan rom ve sürümü tavsiyelerinizi de bekliyorum.

nadir0335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir Kirkit
Cihazım
Mi 9
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okudum da sensörlerim çalışıyor baya da hızlı global stabile göre ancsk ekran kapalıyken bi sorun var ne simgesi çıkıyor ne okuyor. Bu ayarlarımın hepsini yedekleme şansım var mı uygulamalar vs. vs. Meraklıyımdır bu rom işlerine falan ama 3 gündür rom atıp yedekleri pcden almaktan bıktım usandım.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Okudum da sensörlerim çalışıyor baya da hızlı global stabile göre ancsk ekran kapalıyken bi sorun var ne simgesi çıkıyor ne okuyor. Bu ayarlarımın hepsini yedekleme şansım var mı uygulamalar vs. vs. Meraklıyımdır bu rom işlerine falan ama 3 gündür rom atıp yedekleri pcden almaktan bıktım usandım.
Öncelikle persist yüklemeyi deneyiniz.
Uygulama - [Root] Titanium Backup [Resimli Anlatım][Toplu Yedek Alma]
Uygulama - Migrate Yedek Alma [Görsel Ekli] [Root]

Oyla:
Üst Alt