Soru parmak izi sorunu

erkanggsj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
pocox3
Konular
1
selamın aleyküm arkadaşlar benim parmak izim önceden çalışıyordu şimdi çalışmamaya başladı ayarlarda da gözükmüyor nedeni ne olabilir sizce?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
selamın aleyküm arkadaşlar benim parmak izim önceden çalışıyordu şimdi çalışmamaya başladı ayarlarda da gözükmüyor nedeni ne olabilir sizce?

Öncelikle bu tür durumlar yazılımsal olabiliyor. Mümkün ise fabrika ayarlarına dönüş yapın. Yine yok ise mi flash ile stok rom flashlayın. Yine yoksa olay donanımsal olmalı. Tabi garantiniz varsa fabrika ayarları sonrası rom flashlamadan garantiye gönderin.

erkanggsj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
pocox3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle bu tür durumlar yazılımsal olabiliyor. Mümkün ise fabrika ayarlarına dönüş yapın. Yine yok ise mi flash ile stok rom flashlayın. Yine yoksa olay donanımsal olmalı. Tabi garantiniz varsa fabrika ayarları sonrası rom flashlamadan garantiye gönderin.
yazılım yükledim fabrika ayarına döndüm galiba donanımsal dediğiniz gibi ilginiz için teşekkür ederim hocam

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
yazılım yükledim fabrika ayarına döndüm galiba donanımsal dediğiniz gibi ilginiz için teşekkür ederim hocam

Evet, eğer yine gelmediyse donanımsal. Cihaz o bölümle ilgili donanımsal yanıt alamazsa, o ayar bölümünü size göstermiyor. Cihazda parmak izi yok gibi algılanıyor.

Rica ederim.

Üst Alt