Yardım Parmak İzi Bozuldu

• Konbuyu başlatan Synx
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 129

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
91
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hos2
Telefon Modeli
13u
Bootloader Kilidi
Açık
Persist flashladıktan sonra parmak izi bozuldu acil yardım lazım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
karanlık ortamda olacaksınız, oto parlaklık kapalı, koyu tema kapalı, okuma modu kapalı olacak, FLESH FLAT diyince tuvalet kağıdını sensöre koydum, black flat diyince chino siyah pantolunumu tuttum, horizontal gelince de baş parmağımı dik bir şekilde ortasına doğru bastırdım. Yani baş parmağının kökü şarj soketine bakacak

böyle bir alıntı çözüm var deneyin. pusula çalışıyor mu bakın.

Oyla:

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
karanlık ortamda olacaksınız, oto parlaklık kapalı, koyu tema kapalı, okuma modu kapalı olacak, FLESH FLAT diyince tuvalet kağıdını sensöre koydum, black flat diyince chino siyah pantolunumu tuttum, horizontal gelince de baş parmağımı dik bir şekilde ortasına doğru bastırdım. Yani baş parmağının kökü şarj soketine bakacak

böyle bir alıntı çözüm var deneyin. pusula çalışıyor mu bakın.
🤯

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Mi 13 ultra parmak izi sorununu çözdükten sonra müşterimiz nasıl yaptığını yazmış bende kopyalayıp buraya yazdım. alıntı diye de belirttim. Çözüm için İngilizce anlatımları Türkçe 'ye çevirmek zorunda kalıyoruz. Şive bozukluğu ve imla kuralları sorun olmamalı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Parmak izi kalibrasyonunun nasıl yapılacağı anlatılmış aslında.

Ekranda yer alan parmak izi sensörü kalibre edilirken farklı bir kaynaktan ışık gelmemesi ve ışık kaynağı olarak sadece ekran ışığının kullanılması daha iyi sonuçlar veriyor. Bu nedenle karanlıkta, oto parlaklık, koyu tema ve okuma modu kapalı olacak diye belirtilmiş. Hatta tercihen parlaklığına manuel olarak en yükseğe almanız daha iyi olur. Kalibrasyon başladıktan sonra ise sensörü ayarlayabilmek için tam beyaz ve tam siyah iki farklı zemine ihtiyaç olacak. İşlemi yapan kişi beyaz zemin için tuvalet kağıdı (ışık geçirdiği için iyi bir tercih değil, kalın veya bir kaç yapılmış temiz bir bir beyaz kağıt daha iyi olur) , siyah zemin için ise siyah pantolon kullanmış. "Parmak kökü" tanımını için ise translate hatası diyebiliriz. Parmağın dik durması yeterli aslında. Yapılacak işlemde gerekli malzemeler arasında pantolon, tuvalet kağıdı görüp bir de "parmak kökü" gibi bir terimle karşılaşınca abuk bir şekilde dalga geçilmiş gibi duruyor ama aslında yapılması gereken işlemler bu şekilde :)

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Parmak izi kalibrasyonunun nasıl yapılacağı anlatılmış aslında.

Ekranda yer alan parmak izi sensörü kalibre edilirken farklı bir kaynaktan ışık gelmemesi ve ışık kaynağı olarak sadece ekran ışığının kullanılması daha iyi sonuçlar veriyor. Bu nedenle karanlıkta, oto parlaklık, koyu tema ve okuma modu kapalı olacak diye belirtilmiş. Hatta tercihen parlaklığına manuel olarak en yükseğe almanız daha iyi olur. Kalibrasyon başladıktan sonra ise sensörü ayarlayabilmek için tam beyaz ve tam siyah iki farklı zemine ihtiyaç olacak. İşlemi yapan kişi beyaz zemin için tuvalet kağıdı (ışık geçirdiği için iyi bir tercih değil, kalın veya bir kaç yapılmış temiz bir bir beyaz kağıt daha iyi olur) , siyah zemin için ise siyah pantolon kullanmış. "Parmak kökü" tanımını için ise translate hatası diyebiliriz. Parmağın dik durması yeterli aslında. Yapılacak işlemde gerekli malzemeler arasında pantolon, tuvalet kağıdı görüp bir de "parmak kökü" gibi bir terimle karşılaşınca abuk bir şekilde dalga geçilmiş gibi duruyor ama aslında yapılması gereken işlemler bu şekilde :)
Hocam tercüme için teşekkür ederiz 😁
Alıntı diye belirttim yani yazıldığı gibi kopyalayıp attım buraya.

Oyla:
Üst Alt